alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tyskland

 
[101]
Sale: Op til 50 % rabat
Pris
119 kr. - 1,399 kr.
1191399
1 / 3
Side:af 3

Fodboldlandet Tyskland er noget helt særligt

Tyskland er selvfølgelig ikke bare landet, som Danmark havde æren af at slå i en legendarisk EM-finale i 1992. Det er også et af de mest vindende hold i international fodbold. Naturligvis vælger sådan et hold både et ikonisk og moderigtigt design til deres spillerdragt og tilbehør, samtidig med at de har valgt et brand, adidas, der er kendt for sin kvalitet, design og teknologiske styrker inden for sportsbeklædning og -udstyr. Tyskland har mange fantastiske fodboldspillere, men uden spillertøj, som er velsiddende og luftigt, samt tilbehør, som du altid kan regne med og stole på, ja så ville de slet ikke klare sig nær så godt. At miljøet også er tænkt ind i flere af produkterne, er blot et ekstra plus, som deres forbund helt sikkert også har øje for. Så hvorfor ikke følge i nogle af de bedste spilleres fodspor og vælge noget fra denne lækre kollektion.

Det komplette udstyr, som spillerne foretrækker

Her på siden finder du den officielle spillerdragt, som er fremstillet i den sædvanlige adidas kvalitet for det tyske landshold. Tøj, som sagtens kan tåle at du spiller i det eller bruger det i fitnesscentret. Med den fugtabsorberende AEROREADY teknologi hjælper tøjet med at holde dig tør, selv under den hårdeste træning. At man så i videst muligt omfang har benyttet genanvendt polyester og bomuld dyrket i overensstemmelse med kravene fra Better Cotton-initiativet, gør jo bare, at du kan bruge det med endnu bedre samvittighed. Man har forsøgt at skabe bedre forhold for naturen, arbejderne og i sidste ende os alle, ved at genanvende resurser og dyrke under ansvarlige forhold. Selvfølgelig finder du også fodbolde, tasker og andet relevant tilbehør her, så du virkelig kan slå dig løs på grønsværen, eller hvor du nu foretrækker at dyrke din sport.