alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Japan – landsholdstrøjer og udstyr

 
[1]

Når den japanske trup indtager grønsværen, er det i denne nydesignede japanske landsholdstrøje fra adidas. Oplev suset, og vis, hvem du støtter, med adidas.

Vis, hvem du støtter, med en japansk landsholdstrøje fra adidas

Japans ikoniske kimonodesign har været en vigtig inspirationskilde til de nye spillersæt og japanske landsholdstrøjer. Grafikken afspejler traditionelt håndværk og syteknikker, hvilket eksempelvis kan ses i det velkendte look med kraftige hvide syninger på blå baggrund. Samtidig har dragterne et stilsikkert streetwear-look, som udgør en moderne kontrast til de traditionsrige teknikker. Oplev denne stilblandende videreudvikling af den japanske landsholdstrøje fra adidas. Både den mønstrede blå, sorte og hvide hjemmebanetrøje og den mere minimalistiske hvide udebanetrøje bygger på denne innovative kombination af inspirationskilder. Trøjen er desuden udstyret med subtile detaljer, som hylder en række særlige øjeblikke i japansk fodboldhistorie. Gå på opdagelse i det omfattende udvalg hos adidas, og vælg et outfit, som er med til at skabe den helt særlige stemning inden de store kampe.

Klædt på til kamp med Japan-trøjer og spillerdragter fra adidas

Uanset om du er til det spraglede design på Japans hjemmebanetrøje eller den mere simple udebanetrøje, kan du nyde godt af den innovative Climachill-teknologi. Climachill er en performance-teknologi, der integrerer kølende egenskaber i selve Japan-trøjens tekstiler. Disse fodboldtrøjer er designet, så områderne, hvor kroppen bliver mest opvarmet i kampens hede, transporterer varmen væk. En innovativ teknik, som sænker kropstemperaturen, så spillerne kan holde hovedet koldt under de mest intense kampe i varmt vejr. Og på tribunerne eller foran skærmen giver de kølende egenskaber alle fans ideelle forhold, når hvert sekund af fodboldmagien på banen skal nydes. Oplev den nydesignede udgave af den japanske landsholdstrøje fra adidas.