alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

FIFA VM

 
[445]
Campus 80s sko
Gazelle sko
NMD_R1 sko
Germany 22 Authentic hjemmebanetrøje
Germany 22 Long Sleeve hjemmebanetrøje
Germany 22 udebanetrøje
Germany 22 hjemmebanetrøje
Spain 22 hjemmebanetrøje
Spain 22 udebanetrøje
Spain 22 Long Sleeve hjemmebanetrøje
Spain 22 Authentic udebanetrøje
Belgium 22 hjemmebanetrøje
Belgium 22 udebanetrøje
Argentina Tiro 23 Game Day opvarmningstrøje
Argentina Icon 3/4 trøje
Mexico Tiro 23 Game Day opvarmningstrøje
Mexico opvarmningstrøje
Japan 22 Special Pack Authentic fodboldtrøje
Japan Tiro 23 Game Day opvarmningstrøje
Al Rihla træningsbold
Al Rihla League bold
Al Rihla Competition bold
Al Rihla Pro bold
Superstar sko
Designed for Training T-shirt
Adizero Ubersonic 4 Tennis sko
Beckenbauer træningsjakke
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Graphic T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem sweatshirt
Beckenbauer træningsbukser
Germany Lifestyler Fleece jakke
Adilette sandaler
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem kasket
FIFA World Cup 2022™ Graphic T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem gymnastikpose
Gazelle sko
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Woven jakke
Spain hættetrøje
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem polotrøje
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem Woven jakke
Spain halstørklæde
1 / 10
Side:af 10

Støt dit hold til FIFA VM 2022

Fodbold VM 2022 er på trapperne, og adidas’ kollektion af dugfriske spillerdragter, landsholdstrøjer og meget mere er klar, så du kan vise farverne frem. FIFA VM 2022 er første gang et verdensmesterskab i fodbold bliver afholdt i den arabiske verden. Det stiller særligt store krav til de landsholdsdragter, som spillerne skal optræde i, og adidas’ AeroReady-teknologi er skabt til netop sådanne forhold. De ekstremt lette materialer og fugtabsorberende fibre holder kroppen tør og afkølet, uanset om du giver den gas på grønsværen eller skal holde hovedet koldt i de afgørende øjeblikke af landsholdets skæbnekamp. Træk i en VM-trøje 2022 fra adidas, og støt dit hold hele vejen.

Skabt til fans og spillere – oplev VM-spillertrøjer i de nyeste udgaver

Sport og mode fusioneres på højeste plan i adidas’ omfattende VM-kollektion. VM-spillertrøjerne, som pryder en lang række af verdens førende fodboldnationer, er skabt til at give både fans og spillere perfekte betingelser. Send det helt rigtige signal til modstanderne på banen og tribunen ved at iføre dig den nyeste udgave af dit yndlingsholds VM-spillertrøje. adidas’ kollektion af VM-fodboldtrøjer og spillersæt giver dig lette, åndbare materialer og stilfulde, nyskabende design, der altid både følger tiden og repræsenterer det særegne ved dit hold.

Et VM-minde for livet

For de fleste fodboldfans bliver det ikke større end FIFA VM. Her udfolder fodboldens ypperste talenter sig på højeste niveau. Et FIFA VM er en unik begivenhed, som mange fans af sporten ønsker at mindes. En afgørende VM-kamp kan være et stort øjeblik i en fodboldfans liv, og med en VM-landsholdstrøje med netop dit hold kan du tage øjeblikket med dig. I udvalget af VM-spillertrøjer, landsholdsdragter, VM-bolde og andet udstyr hos adidas finder du det perfekte minde om din særlige VM-oplevelse. Træk i det nyeste VM-spillersæt med yndlingsholdet, og giv dig hen til den helt særlige stemning, der omgiver et fodbold-VM.