alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Belgien – landsholdstrøjer og udstyr

 
[67]

BELGIEN EURO 2024™-SÆT

Tiden er inde til at vise dine farver og være klar til at støtte de belgiske Red Devils med disse stærke nye EURO 2024™-sæt. Den geometrisk mønstrede hjemmebanetrøje er designet til at skille sig ud og er inspireret af Belgiens mode og moderne arkitektur. Tag på fodboldeventyr med den iøjnefaldende blå udebanetrøje, der udspringer direkte af Belgiens rige tegneseriekultur.
Visual composition featuring the new Belgium EURO 2024™ HOME & AWAY Kits worn by Fans and Player

DIN ULTIMATIVE EURO 2024™-OPLEVELSE

Deltag i EURO 2024™-oplevelsen i adidas-appen, og kom tættere på turneringen end nogensinde før. Få adgang til de bedste adidas-tilbud til fans af Belgiens Red Devils med adgang til Belgiens seneste kampdagsklassikere, eksklusive giveaways, enestående fanoplevelser og meget mere.
1 / 2
Side:af 2

Vis, hvem du støtter, med en belgisk landsholdstrøje fra adidas

Oplev adidas’ nydesignede opdatering af Belgiens fodboldtrøje. Den sort-røde hjemmebanetrøje dominerer spillets gang hjemme i Bruxelles, mens den elegante og klassiske hvide udebanetrøje er et frygtet syn på fodboldbaner verden over. Du kan også selv vække opsigt i den stilrene Belgien-trøje – uanset om du skal bide negle foran tv-skærmen eller have pulsen op på banen eller i træningscenteret. De belgiske landsholdstrøjer er skabt ud fra en håndmalet prototype, hvilket er årsagen til den legende og kunstneriske stil. Dens bløde materiale, klassiske snit og lige søm gør den behagelig under alle kampens 90 minutter, og med den svedtransporterende AEROREADY-teknologi kan du holde dig tør og tilpas hele dagen. Med denne opdaterede version af den belgiske landsholdstrøje giver adidas dig de bedste muligheder for at støtte dit hold under alle betingelser.

Støt dit hold – og planeten

Med fodboldkollektionerne fra adidas kan du støtte op om dit yndlingshold med god samvittighed. Vores fodboldtrøjer og andet udstyr er nemlig skabt ved hjælp af innovative teknikker, som har til formål at mindske den miljømæssige påvirkning. adidas’ Belgien-trøjer er skabt ved hjælp af genanvendt polyester og plasticaffald, som genbruges, inden det kan nå at forurene verdenshavene. Denne fremadtænkende tilgang er blevet en del af adidas’ fokus på teknologisk innovation, og til sammen giver det dig et produkt, som er indbegrebet af teamwork. Derfor kan du støtte dit hold og vores planet, næste gang du går på opdagelse i adidas' kollektioner af spillerdragter, T-shirts, fodbolde og meget mere.