alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Træningsbukser til damer

 
[101]
Pris
199 kr. - 799 kr.
199799
Fodbold Sort adidas Love Unites Tiro træningsbukserFodbold Sort adidas Love Unites Tiro træningsbukser

adidas Love Unites Tiro træningsbukser

Fodbold

Fodbold Sort adidas Love Unites Tiro træningsbukserFodbold Sort adidas Love Unites Tiro træningsbukser

adidas Love Unites Tiro træningsbukser

Fodbold

1 / 3
Side:af 3

Behageligt, praktisk, moderigtigt eller som en støtteerklæring, træningsbukser til kvinder kan meget

Her finder du et bredt udvalg af træningsbukser til kvinder, uanset om du er eliteudøver, glad amatør, fritidsjogger eller bare mangler lidt loungetøj til de stille dage. Tankerne bag træningsbukser til kvinder begynder allerede med valget af materialer. Her tænkes miljøpåvirkningen og jordens begrænsede ressourcer også med ind, og det betyder at flere og flere miljøtiltag vinder ind. Her specifikt finder du at der benyttes genanvendt polyester, frem for at bruge ressourcer og energi på at fremstille nyt, ligesom der syes i bomuld dyrket og høstet i overensstemmelse med Better Cotton-initiativets guidelines for at sikre en bedre og mere bæredygtig bomuldsindustri.

Dametræningsbukser der er gennemtænkte

Er du, så at sige, bidt af en gal fodbold, så kan du vise din støtte og dit tilhørsforhold med en af de mange klub- eller landsholdsbukser. Er du til løb, træning eller svømning så finder du her trænings- eller overtræksbukserne som kan hjælpe med at holde dig varm og klar til at yde dit bedste, eller kan holde dig varm under træningen, samt yde beskyttelse med elementerne. Dette samtidigt med at kvaliteten, naturligvis, er helt i top. Fugtabsorberende teknik er hyppigt brugt, så din hud holdes frisk, tør og nedkølet.

Træningsbukser til kvinder skal passe til opgaven

Hvad enten din træning kræver tætsiddende bukser, eller måske modsat nogle der er mere løstsiddende så er der udviklet træningsbukser her, som kan passe til dine krav og ønsker. Ikke for ingenting er adidas favorit blandt mange eliteudøvere og motionister, fordi de løbende er i front af udviklingen og udvikler med mennesket og vores bevægelser, som de nu engang er, i fokus. Som et ret fast designindslag finder du, uanset anvendelsesområde, også adidas nærmest ikoniske 3-Stripes på langt det fleste af træningsbukserne, men på måder som er tilpasset design og snit bedst muligt.