alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvide bukser til damer

 
[18]

Hvide bukser til damer: stilfuldhed kombineret med sport

Tropper du op til fest iklædt hvide bukser vil det blive betragtet som elegant og tidløst. Det samme sker på sportsbanen. Sejlsport, golf eller de største tennisturneringer. Hvid er både klassisk og prestige. Men samtidig også afslappende, når det gælder sportstøj. Hvide bukser til damer er noget, som giver beundrende blikke. Farven lyser positivt op og komplimenterer resten af dit sportslook. Det er naturligvis ikke kun mode det hele. Funktionalitet skal der også til. Også i den grad med de mest effektive teknologier fra adidas. Åndbarheden vil ingen ende tage. Du kan suse derudad med pulsen oppe og sveden piblende, eller slentre rundt i varmt vejr. Svedtransporterende membraner sørger for at holde dine ben tørre hele vejen. Hvide bukser til damer har tilmed den fordel, at farven ikke tiltrækker varme. Alligevel er UV-beskyttelse en del af designet, så du ikke generes af solens skarpe stråler.

Hvide bukser til damer: en intens farve til alle sportsudfordringer

Løs eller tætsiddende pasform. Du bestemmer selv, hvordan dine ben skal beklædes. Baggy looks er de ultimative sports- og afslapningsbukser. Mens tætsiddende modeller giver kompression. Du kan sikkert ikke undvære nogen af delene med din aktive livsstil. Hvide bukser til damer er garanti for en individuel pasform. Med elastiske taljer og snøre, der kan tilpasses din vidde. Løft din træning til næste niveau i et par hvide bukser til damer. Med lommer til dine hverdagsting og letvægtsmaterialer, der føles som en drøm mod huden. Bæredygtighed er en fast del af vores DNA. Derfor kan du få glæde af hvide bukser til damer i genanvendte materialer. Der er designet med reducering af emissioner in mente. Hvid helt for sig selv, eller i kombination med andre farver. Du vælger selv, så du kan blive udsmykket med farven, der klæder alle.