alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Hvid · Badetøj

 
[11]

Fremhæv din kulør i bæredygtigt hvidt badetøj fra adidas

Solbrune stænger og gylden kulør på kroppen. Endelig er de varme måneder over os. Spice dit sommer-look op med en farve, der formår at give ny betydning til flot solbrun hud og varme dage på stranden og ved poolen. Serien af hvidt badetøj fra adidas kombinerer det klassiske farvevalg med skelsættende design og heldækkende farvemønster, så din person og dit udtryk fremhæves og understreges. Variation i udskæringer og snit giver dig mulighed for at vælge og tilføre et personligt twist. En trendy todelt til dig, der vil give maveskindet sol og luft, eller en badedragt i ét stykke til dig, der sætter de støttende funktioner i fokus. Tag et aktivt standpunkt og bak op om natur og miljø, når du ifører dig hvidt badetøj fremstillet på baggrund af det bæredygtige Primegreen-initiativ. Det velkendte stempel er din garanti for tøj lavet af minimum 40% genanvendte materialer. Således gør vi en aktiv indsats for at reducere forbruget af jordens sparsomme ressourcer og nedsætte udledningen af skadelige emissioner.

Smidigt hvid badetøj giver fri bevægelighed til crawl og leg

Smyg dig i strækbart og smidigt stof, når du vælger blødt, hvid badetøj lavet af gode materialer som interlock af genanvendt polyester og fleksibelt elastan. I materialevalget er der værnet om den frie bevægelighed og de støttende fornemmelser, så du har frie tøjler, når der skal crawles, leges og brystsvømmes i bølgen blå. Det sker velvidende om, at dit komplementerende hvide badetøj bliver, hvor det skal, og leverer fuld opbakning til dine former og udfoldelser. Performance i fokus, så du kan finde glæde i trendy badedele, der harmonerer med alt fra leg og solbadning til svømning på højt plan. Foretrækker du at hive dine baner hjem i bassin, er de klorresistente egenskaber teknologien, der hjælper dig på vej ved at sørge for hvidt badetøj med længere holdbarhed. Nyd et nyt og fresh look, der varer ved, bane efter bane, år efter år.