alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sportssolbriller til herrer

 
[20]
Pris
749 kr. - 1.299 kr.
7491299

Sus ubesværet ud i naturen i adidas sportssolbriller til herrer

Hos adidas får en bred vifte af moderne og komfortable sportssolbriller til mænd. Ligegyldigt hvilken sportsgren du er bidt af, så er det rigtige udstyr alpha omega. Det er dit udstyr, som giver dig det sidste skub. Er du løber, tænker du måske, at du kun skal tænke på dine sko? Helt bestemt. Men de rigtige sportsbriller til mænd gør forskellen, når solen viser sit lune ansigt, og du bare gerne vil ud og løbe dagen ind i dens varme stråler. Hos adidas har vi et bredt udvalg af sportsbriller til dig, som vil tage din sport til det næste niveau.

Boost både stil og performance med sportsbriller til herrer

Vores kollektioner byder på en bred vifte af modeller, som passer til enhver stil, sport og begivenhed. Brillerne med UV-beskyttelse er perfekte til udendørssport og ekstra beskyttelse til de lange, solrige dage. De fås i flere forskellige styles og farvepaletter. Til sportsgrene som beachvolley og udendørsløb kan du vælge vores anti-dug-teknologi, der giver et klart udsyn. Noget af det bedste ved vores sportsbriller er, at de sidder så komfortabelt og let, at du glemmer, du har dem på. Du behøver ikke tørre duggen væk fra dem eller skubbe dem tilbage på plads hele tiden. Du skal ikke blive overrasket, når din modstandere spørger, hvor du har fået dine briller fra, mens de siger tillykke med sejren.

De nyeste teknologier indenfor rækkevidde

Vores sportsbriller til mænd vejer så lidt som overhovedet muligt. Det tætte fit krammer dit ansigt og de fleksible glas tilpasser sig dine bevægelser. Anti-dug-systemet holder dit udsyn skarpt, så du ikke skal bekymre dig om at midste fokus. Ved næsen får du op til fire justerbare kontaktpunkter, der altid sørger for en perfekt pasform. God nornøjelse!