alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skiundertøj til damer

 
[13]

Skiundertøj til damer: basislayers til dine vintersportsgrene

Bliv klar til at imødekomme vinterens snefnug og iskolde temperaturer i det helt rette skiundertøj til damer. Det inderste lag på kroppen danner basis for grundvarmen på kroppen. Tøjet beskytter de ydre lag mod sved og snavs, mens det samtidig skaber komfort direkte mod huden. Genanvendt polyester, merinould eller lækre bomuldskvaliteter. Hos adidas udvælger vi kun det bedste til dig og din krop – naturligvis med respekt for naturen. Skiundertøj til damer er designet med fokus på reducering af emissioner og resurser samt forbedring af bomuldsdyrkning globalt via Better-Cotton-initiativet. Det betyder, at komforten er helt i top. Også takket være AEROREADY, der med sin fugtabsorberende virkning, holder kroppen tør. Alt dette kombineret med mesh-indsatser og elastan gør skiundertøj til damer yderst uundværligt hele vinteren. Fleksibiliteten er enorm som altid, så brug dit undertøj til både hverdag og sport.

Skiundertøj til damer sender dig tør afsted på pisterne

Tætsiddende skiundertøj til damer fra adidas sidder som smurt til kroppen. Materialerne følger dine bevægelser til perfektion, så du kan varme op, træne og konkurrere med det bedste udgangspunkt. Komprimerende effekter i tekstilerne holder musklerne mere på plads, så du undgår rystelser. Glæd dig i stedet over stødabsorbering og hurtigere restitutionstid. Bløde og kropsformende elastikker om taljerne sørger for, at bukserne bliver hvor de skal. Toppe, Bh’er og trusser er ligeledes i åndbart materiale, så du slipper af med fugt. Samtidig sørger tætvævede masker for at holde vind og vejr på afstand. Skiundertøj til damer er essentielt til vinterens sjove sportsgrene. Fordelene er tydelige, da undertøjet både beskytter mod sved, holder huden tør og lukker af for kulde. Både over- og underdele er designet i atletiske snit, så du fremstår skarp i dit nye skiundertøj. Glem ikke logoet samt de mange valgmuligheder i farver og prints.