alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Udsalg af sweatshirts til kvinder

 
[100]
Pris
199 kr. - 960 kr.
199960
1 / 3
Side:af 3

Udsalg af sweatshirts til kvinder: frisk attitude til god pris

Med en trøje fra adidas’ store udsalg af sweatshirts til kvinder er du klædt godt på til både arbejde og fritid. Disse sweatshirts har et iøjnefaldende design, der gør, at du vil fange mange misundelige blikke undervejs i løbet af dagen, både på jobbet og i fritiden. Trøjerne kan gå til stort set alle slags bukser og er yderst behagelige at have på. Udvalget af trøjer i vores udsalg af sweatshirts til kvinder er mangfoldigt. Der er både mulighed for at få nogle i klassiske farver eller nogle i et mere spraglet farveudvalg. Der er mulighed for at finde den rette model med eller uden hætte, og det samme gælder lommer, og der er mulighed for at vælge de lidt kortere modeller eller længere og mere løstsiddende udgaver. Nogle af trøjerne i udsalget af sweatshirts til kvinder har de klassiske 3-Stripes fra adidas, mens andre blot har et lille logo.

Find din nye trøje i vores outlet af sweatshirts til kvinder

Foruden at spare penge i den store outlet af sweatshirts til kvinder vil man også kunne sende et signal om, at man tænker på miljøet. For en lang række af vores trøjer er fremstillet i genanvendte materialer. Så mens du tackler hverdagens små og store udfordringer, hjælper du samtidig til med at tackle belastningen af miljøet. Samtlige trøjer er bløde og komfortable at have på. De sidder dejligt til kroppen og giver dig en tryghed og sikkerhed til at kunne koncentrere dig om at klare dig bedst muligt gennem dagens opgaver. Rabatten er stor, og ligeledes er komforten. Så det gælder bare om at finde den rette trøje i vores outlet af sweatshirt til kvinder, og så er du klædt på til at komme i gang. Trøjerne kan også sagtens anvendes på vej til og fra træning.