alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kvinder · Hvid · Gazelle

 
[2]
Pris
719 kr. - 749 kr.
719749

Hvide adidas Gazelle damesko er klassikeren, som springer frem igen

De hvide adidas Gazelle damesko kan trække sine rødder tilbage til 1960’erne, i første omgang som fodboldsko, men kort efter også til andre sportsgrene, og er forfader til generationer af sneakers med lav kant. Allerede dengang var de begyndt at blive så populære, at folk også brugte dem uden for banerne som hverdagssko og til afslapning hjemme. Oprindeligt var der to udgaver, en indendørs og en udendørs. De to er siden smeltet sammen til én, hvor man har forenet det bedste af begge udgaver, da man tilbage i 1991 tog Gazelle tilbage i sortimentet. adidas Gazelle damesko har gennem mange år våret et velkendt ikon indenfor streetwear med designs og farver, der kunne passes ind i det fleste garderober.

Behagelige og enkle hvide Gazelle-sko til kvinder

Disse sko er behagelige og ukomplicerede med nubrede gummisåler, som giver et enkelt og afbalanceret greb. Indvendigt er der typisk en OrthoLite® sål til at skåne din fod og gøre skoene ekstra behagelige at have på – også i længere perioder. Så du kan sagtens kan gå i dem hele dagen. Designet ligger tæt op ad den genudgivne model fra 1991 og har det klassiske 3-Stripes-design og modelnavnet Gazelle præget på siden, ligeledes byder skoene også på en enkel og elegant snørelukning. De hvide adidas Gazelle til kvinder er elegante og enkle at kombinere med det meste tøj. Vinter og efterår fordrer måske en af de mange andre farver, der vil tiltale dig, men det er naturligvis helt op til dig og dit behov. Når du først har dit første par, vil du sikkert også få smag for flere, og så kan variation klares med nogle af de mange farvekombinationer, som skoene findes i. Generelt er en fugtig klud en god idé engang i mellem, hvis du vil få mest mulig glæde ud af dine hvide adidas Gazelle-sko til kvinder.