alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Petite Træningssæt

 
[13]

Petite træningssæt til både kampdagen, træningen og hverdagen

Træningssæt kan altså bare noget helt særligt. Hvad enten hele fodboldholdet skal spille kamp, og træningssættet skal holde jer varme før og efter kampen, du bare har en afslappende søndag og gerne vil have noget ekstra behageligt tøj på, eller du hurtigt skal trække noget over dine shorts og T-shirt på vej til fitnesscenteret. Med et petite træningssæt fra adidas er du klædt godt på til det hele, og vores træningssæt er så lækre, at du slet ikke har lyst til at tage dem af igen, når du først er hoppet i dem.

Bliv behageligt klædt på i din nye petite tracksuit

Hos adidas finder du mange forskellige petite tracksuits, og der er helt sikkert også et træningssæt, du vil komme til at elske! Du finder både de gode gamle klassikere, som bare aldrig går af mode, og som kan være en del af din garderobe i mange år. Selvfølgelig finder du også træningssæt, du kan bruge til både den store kampdag, din almindelige træning og i det hele taget bare, når du er på farten og gerne vil have behageligt tøj på. I vores kollektion af petite træningssæt kan du også få dejligt bløde joggingbukser, der er som skabt til at slappe af i efter en hård omgang træning. Mange af vores petite træningssæt er lavet af genanvendt polyester, der giver et let skinnende look, og så kan du også have god samvittighed overfor miljøet, når du trækker i din petite tracksuit.

Stort udvalg til både små mænd og kvinder

Hvad enten du skal bruge et træningssæt til opvarmning, afslapning eller træning, finder du det hos adidas. Vi har et stort udvalg til både mænd og kvinder, og alle vores petite træningssæt er lavet af lækre materialer og i en god kvalitet.