alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sæt

 
[233]
1 / 5
Side:af 5

Bevæg dig gennem livet med alsidige adidas sæt

Hverdagen er fuld af indslag, der hver og et stikker i forskellige retninger. Fra aktive udfoldelser og løbeture under åben himmel til de daglige indkøbsture og slappedage på sofaen til dagene i fitnesscentret eller på fodboldbanen. Vi bakker op om dine varierende aktiviteter og giver dig alsidige adidas sæt i bløde materialer, der matcher enhver situation i hverdagen. Alt fra de aktive øjeblikke til de mere nedtonede over til det afslappede. Tag de historiske 3-Stripes med dig over alt på din færden med adidas sæt i strækbare materialer. Det fleksible stof af isoli og polyester øger din mobilitet og følger dine krops linjer og bevægelser, så du kan bringe de bløde fornemmelser med dig over alt. Elastiske taljer og alt fra løs til tæt pasform bakker op om dine unikke former, så du kan trække i et adidas sæt, der skaber overensstemmelse mellem din krop og det omgivende stof, og det uanset om du er mand, kvinde eller barn.

Retroinspirerede sæt fra adidas af genanvendte materialer

Giv dig hen til de nostalgiske fornemmelser med retrolike sæt fra adidas, der dyrker tidligere tiders ikoniske modeller. Lange 3-Stripes langs arme og ben samt Trefoil på bryst og mave har været hyldet i årtier. Og det med god grund. Lad traditionen fortsætte, når du kaster dig over din foretrukne sportsgren. Skiftende farvekombinationer lader dig lege med udtrykket og finde frem til dit unikke look. adidas sæt af genanvendte materialer dyrker de bæredygtige principper, så du foruden stil og udtryk får nye dele til garderoben skabt med hjertet på det rette sted. Vores genbrugsfilosofi medvirker til at reducere både forbruget af ressourcer og udledningen af skadelige emissioner. Ligeledes samarbejder vi med Better Cotton-initiativet for at skabe bedre vilkår for producenterne af bomuld. Med vores grønne visioner gør vi en indsats for at gøre ansvarlig produktion til det primære.