alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Originals · Træningsdragter

 
[307]
1 / 7
Side:af 7

adidas Originals træningsdragter – klassikeren, der aldrig går af mode

Fra de skrå brædder til byens brostensbelagte stræder, fra klasselokalet til arbejdet og videre til fitnesscentret og ugens træning. Årti efter årti har adidas Originals træningsdragter prydet gadebilledet, som en absolut klassiker og favorit, der har spredt sig med lynets hast til hver en verdenskrog. Du kender looket. Retro-looket. De velkendte 3-Stripes, der smyger sig langs arme og ben. Et væld af farvekombinationer fra pangrød til marineblå og alt derimellem. Blød, behagelig og lige til at trække i med den enestående sammensætning af kvalitetsmaterialer som fleece, ansvarlig bomuld og genanvendt polyester, hvoraf de sidstnævnte efterlader et mindre aftryk på naturen og tager hånd om producenters vilkår. Alt sammen nedsætter ressourceforbruget, minimere udledningen af emissioner og værner om bønders vilkår via et bæredygtigt initiativ som Better Cotton. Bliv klar til hverdag og træning iført en af de klassiske adidas originaler træningsdragter, som leder tankerne hen på tidligere tiders ikoniske modeller. Nogle ting er bare for gode til at lade forgå.

Ikoniske Originals træningsdragter til hverdagen og vejen

Smid dig på sofaen. Find vej til træning. Mød op til ugens cafébesøg med vennerne. Dit liv. Dit valg. Fra 1949 og frem til i dag har adidas leveret den ene klassiker efter den anden. adidas Originals træningsdragter er ingen undtagelse. De ikoniske Originals træningsdragter har beklædt alt fra 90’ernes store hiphop-idoler til hverdagens helte. Et image er skabt, der er solidt rodfæstet i adidas’ årelange traditioner. Sublim pasform leveret via et slankt, tætsiddende fit. Men der er også et løst fit til dig, som foretrækker et casual og afslappet look. Den elastisk talje overlader intet til tilfældighederne og holder alt på plads. Ribkraven beskytter kroppens udsatte områder, så nakke og hals kan holde vind og vejr stangen. Ekstra for i mesh giver varme til årets kolde dage. Det er komfort fra start til slut. Med sit sporty retro-look og alsidige appeal kender adidas originaler træningsdragter ingen grænser.