alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Y3 tracksuits

 
[11]

Bevæg dig frit ude og inde med innovative Y3 tracksuits

Nyd at træne igennem og få sved på panden i en Y3 tracksuit, der med sit vandafvisende stof gør sig fortrinligt til aktive udfoldelser under åben himmel. Dribl forbi modstanderens forsvar i flyvende fart i en vejrbeskyttende overdel, der lader dig fokusere på bolden og glemme regnen. Ryk træningen indenfor og nyd komforten fra de bløde og smidige Y3 tracksuits fremstillet af genanvendt polyester, silke og FreeLift Pattern. Sidstnævnte er teknologien, som forhindrer ærmer i at krybe op, når du er i fuld færd med at kaste dig over udfordrende vægtløft, parering og slag. Gør den frie bevægelighed til en aktiv del af din træning med adidas’ futuristiske designs og teknologier.

Fremtidens træning bragt til dig med Y3 træningsdragter

Sammen med den trendsættende og japanske designer Yohji Yamamoto har adidas taget et kig i den store krystalkugle for at finde inspiration til de sofistikerede Y3-træningsdragter. Disse innovative tracksuits kendetegnes ved deres futuristiske look og kreative approach, der kombineres med markedets nyeste teknologier, det bedste håndarbejde og ønsket om at skabe et nyt og anderledes perspektiv. Blandt andet får du justerbare taljer med bindebånd, for i mesh og chik drapering, for ej at nævne det afkortede og stumpede finish tilføjet flere bukser. Med Y3 tracksuits bringer vi fremtidens træning til dig, så du kan tilføre ekstra kant og måske endda lidt provokation til din yndlingssport.

Y3 tracksuits kender ikke til grænser

Fra de sportsgrene, der kræver et godt stykke benarbejde i grønne omgivelser til dem, som ofte foregår indendøre og i højt tempo. De alsidige Y3-træningsdragter kender ikke til grænser med deres futuristiske designs, kreative tilgang og banebrydende approach. Kombiner din Y3 træningsdragt med klassiske sportsgrene som fodbold, løb, vandring eller kampsport. Vi ser en lys fremtid uden begrænsninger og opfordrer dig til at følge trop.