alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

træningsbukser

 
[538]
1 / 12
Side:af 12

Træningsbukser til hele familien til afslapning og sport

Efter lange arbejdsdage findes der ikke noget bedre end at trække i et par komfortable træningsbukser, der dur til både hverdag og træning. Bløde, miljøbevidste modeller fremstillet på baggrund af Better Cotton-initiativet. adidas støtter op om den globale bomuldsdyrkning og gør en indsats for producenternes vilkår. Ligeledes genanvender vi polyester, så du kan handle nye adidas træningsbukser ud fra grønne principper. Reducering af emissioner og sparsomt forbrug af naturens dyrebare ressourcer er resultatet af tilgangen. Teknologien er i fokus med de fugtabsorberende egenskaber og åndbare effekter. Huden kan ånde og sved ophober sig ikke. Vandafvisende materialer til dig, der holder af udfoldelser i det fri. Giv dig hen til din træning, og lad os klare resten. 

Træningsbukser der bakker op om din sport

Crosstræning, vægtløftning, yoga eller spinning. Hvilken sport har fanget din interesse? Skru op for tempoet, når det igen er tid. Et par træningsbukser, der bakker op om din favoritsport og giver dig maksimal komfort, når det er tid til at få sved på panden. Fri bevægelighed med slanke og løse pasforme. Mulighed for justering med løbesnore. Funktionelle lommer til opbevaring af alle dine vigtige småting. Trekvart eller langt snit. Tynde træningsbukser til varme dage. Varmere modeller til de køligere. Høj eller lav talje. Isoli, bomuld, polyester, elasten eller viskose. En symfoni af materialer, og en verden af muligheder med adidas træningsbukser.   

Performance og look tilføjet din sport

Træningsbukser til både damer, herrer og børn i rå, sporty designs, der bringer kant og kampgejst til din sport. Øg din performance med 3-Stripes og Trefoil. adidas har din ryg, når det for alvor gælder. Bring stil ind i dit game med træningsbukser i såvel dæmpede som iøjnefaldende farver og snit. Omfavn oldschool-looket eller hop med på de nyeste tendenser. Din sport. Dit valg. Grib momentet og hold dig aldrig tilbage.