alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Træningssæt

 
[285]
CYBER MONDAY 20 % EKSTRA RABAT
Størrelsesudvalg
Pris
153 kr. - 749 kr.
153749
1 / 6
Side:af 6

Alsidige træningssæt til garderoben fordi ingen dage er ens

Tag de bløde fornemmelser med dig, når du rykker fra hverdagen til træningen til gadebilledet iført et alsidigt træningssæt fra adidas. Ingen dage er ens. Føl dig hjemme og komfortabel i enhver situation med blødt letvægtstof og dobbeltstrik af 100% genanvendt polyester. Lad AEROREADY holde dig tør i en travl hverdag med ugentlige træninger og skiftende indhold. De fugtabsorberende egenskaber støtter op om dit aktivitetsniveau og tilsætter dine udfoldelser nye mængder af komfort og funktionaltet. Ventilerende indsatser i mesh bevarer et behageligt klima for din krop, så du kan skrue op for tempoet og fortsat føle dig tilpas.

Bæredygtige statements med 3-Stripes træningsæt

Genbrug er et statement, der ikke er til at tage fejl af. Sammen bidrager vi til at nedsætte ressourceforbruget og minimere udledningen af farlige emissioner, så du kan handle nye trendy træningssæt med hoved og hjerte på det rette sted. 3-Stripes langs ben og ærmer gør dig til en del af adidas’ historie og aktive indsats for at gøre de bæredygtige principper til en naturlig del af produktionen. Vælg træningssæt fra adidas af genanvendte materialer, fordi det ikke er lige meget, hvad du fylder i garderoben. Og det uden, at du går på kompromis med det sporty og trendsættende look, der har karakteriseret adidas gennem årtier.

Den grønne plæne gjort usikker med performance træningssæt fra adidas

Varm op med et par høje benløft for dernæst at finde vej til fodboldbanen og et par heftige halvlege med det primære formål at vippe modstanderen af pinden. Det mens du er iført komforten fra et af de svedtransporterende og afkølende træningssæt fra adidas. Udnyt den frie bevægelighed leveret af det strækbare stof og den sublime pasform. De fleksible egenskaber giver rig mulighed for at vise talenterne frem med et par tricks og tacklinger. Støt op om din favoritklub med træningsæt dedikeret til formålet. Synlige logoer vidner om din loyalitet.