alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Joggingsæt

 
[37]

Joggingsæt udgør dit komplette look til løb og leg

Joggingsæt fra adidas forener alle ønskede elementer i et og samme stykke tøj. Bring uanede mængder af komfort til din hverdag. Og det, mens du bakker op om grønne og miljøbevidste produktionsmetoder, såsom brug af genanvendt polyester og ansvarlig bomuldsdyrkning. Better Cotton-initiativet går aktivt ind i kampen for at forbedre vilkårene for internationale producenter af bomuld, mens brugen af genanvendte materialer forhindrer udnyttelse af jordens sparsomme ressourcer. Giv dig selv fuldt ud i din sport og hold dig tør med AEROREADY. Teknologiens fugtabsorberende egenskaber forhindrer sved i ophobe sig. Sublim letvægtsfølelse og en pasform, der bringer det bedste frem i dig. Ingen grund til at nøjes, når du kan få joggingsæt fra adidas, der arbejder på alle barometre og bringer den nyeste teknologi til dig. 

Bring nye dimensioner af velvære til din dag med et joggingsæt fra adidas 

Der findes ikke noget bedre end at komme hjem efter en lang arbejdsdag, smide det stive puds og hoppe i et behageligt joggingsæt. Blødt stof, der omfavner din krop og giver en løs og afslappet pasform, så du kan tage et velfortjent hvil i en travl hverdag. Med adidas jogging får du dog ikke bare dele, der dur til hjemmets fire vægge. Trendy designs, velovervejede snit og farver, der følger de nyeste modetendenser betyder, at du så let som ingenting kan begive dig ud af hoveddøren og fortsat se brandgodt ud. Om turen skal lede dig til de ugentlige indkøb eller forbi fitnesscentret, er op til dig. Joggingsæt fra adidas klarer enhver situation, og det uden at tage det stilbevidste element fra dig. Selvforkælelse er en vigtig del af hverdagen. Vores joggingbukser, hoodies og træningsbukser gør det nemt at gøre noget godt for dig selv. Og det mens du får dele, der støtter op om et aktivt liv, hvor sportslige udfoldelser udgør en del af dagligdagen. Oplev forskellen med joggingsæt fra adidas.