alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Windbreaker til herrer

 
[112]
Størrelsesudvalg
Pris
199 kr. - 9.900 kr.
1999900
1 / 3
Side:af 3

Ultimativ varme og beskyttelse med en windbreaker til herrer fra adidas

Når det trækker op til blæst og kuling, er du godt rustet med en kraftig windbreaker til herrer tilsat WIND.RDY, der leder vinden væk og holder dig varm. Nye oplevelser i naturen kan blot komme an. Det samme kan cykelturene til og fra arbejde samt ugens hastige løbeture ad parkens stier. Alsidighed og adskillige muligheder for anvendelse i fokus, så du kan tage imod livets varierede indhold med åbne arme og rigelige mængder gåpåmod. Alt imens du nyder komforten og den ultimative varme leveret af PrimaLoft® Gold-isolering. Det innovative fyldmateriale absorberer op til ni gange mindre vand, så du kan bevare de tørre fornemmelser hele dagen igennem. Vind- og vandafvisende funktioner er nøgleord, når det kommer til komfort i ustadigt vejr.

Træk i en retro-inspireret vindjakke til herrer der bakker op om bæredygtighed

Det rå streetlook kender ingen grænser og fragter dig trofast gennem dagen og vejen. Tilfør din stil et råt, sporty look, når du begiver dig afsted i alt slags vejr med en trendy vindjakke til mænd. Med sit strømlinede ydre, 3-Stripes langs ærmer og stort Trefoil på maven er mange adidas windbreaker til herrer inspireret af tidligere tiders ikoniske modeller. Dog tilføjes moderne og bæredygtige teknikker såsom brug af genanvendte materialer. På den måde tager vi hånd om jordens værdifulde ressourcer ved at nedsætte forbruget og reducere udledningen af farlige emissioner. Det bæredygtige stempel lader dig anskaffe dig en ny vindjakke til herrer med god samvittighed. Street og bæredygtighed løfter kategorien til et nyt niveau.

Fri bevægelighed leveret af sublim pasform og ultralet stof

Lige snit kombineret med bredere kropsstykker og justerbare detaljer som løbesnore giver fri mulighed for bevægelse. Den sublime pasform forenes med det ultralette stof, så du efterlades med en windbreaker til mænd, der aldrig hindrer dig i at give dig fuldt ud, når intense og tempoprægede udfoldelser skal foretages. Det betyder en optimal vindjakke til herrer til fodbold, cykling, løb og lange gåture.