alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Originals · Windbreakers

 
[45]

Bryd begrænsningerne i adidas Originals windbreakers

Vores store og alsidige kollektioner af windbreakers er specialdesignede til de dage, hvor du ikke vil lade dig begrænse af vejret. adidas Originals windbreakers kommer i let materiale og smart design, hvilket gør dem lette af have i lomme eller taske. De er inspireret af vores arkiver, men er blevet opdaterede med vores nyeste teknologier, så du kan holde vinden på afstand. Selvom jakkerne er lette, er de lavet i utroligt holdbare materialer og holder til træning i de kolde vintermåneder eller det ustadige efterårsvejr. Vi ønsker, at du ikke skal lade dig begrænse af vejret, når du brænder for din sport, din motion og din sundhed. Derfor er adidas Originals windbreakers designede til at sikre, at vinden ikke kommer i vejen for dine mål. Dette giver dig større outdoor glæde og fleksibilitet i hverdagen. Det lette materiale og strategiske mesh-zoner, giver dig optimal bevægelighed og komfort.

Direkte fra vores arkiver kommer adidas Originals windbreakers

Når du er på jagt efter den perfekte windbreaker til dine behov, anbefaler vi at du kigger igennem vores brede udvalg, så du kan finde den, som passer perfekt til din stil og dine behov. Der er noget for alle. Fra oversized til slimfit. Du finder windbreakers med snørre i taljen, så du kan fremhæve formerne selv i de kolde måneder. Vores klassiske designs kommer i stærke farver og spændende designs. adidas Originals windbreakers er alt det bedste fra vores arkiver og stolte sportsarv, i kombination med vores nyeste teknologier. 3M™ Scotchlite™-refleksdetaljer gør dig synlig på de mørke løbeturer og anorakversionerne giver dig ekstra modstandsdygtighed overfor ustadige elementer. Snør hætten tæt om hovedet og hals for øget komfort. De løse pasforme går perfekt med en tyk trøje eller baselayer under, så du kan optimere komfort og holde varmen hele året.