alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vindjakker til damer

 
[53]
1 / 2
Side:af 2

Ultimativ beskyttelse mod blæst, regn og sol med vindjakker til damer

Lad det blot trække op til storm. Iført en dame-windbreaker fra adidas med kraftig vind- og vandafvisende WIND.RDY samt holdbare DWR-belægninger, er du så godt som klar til at begive dig afsted i alle vejrtyper. De skarpe teknologier leder blæst, regn og slud væk fra huden, så du holdes tør og varm under løb, cykling og hverdagens indkøb og ture til og fra arbejde. Nu er der ingen grund til at tøve, når vejrudsigten truer med ustadigt vejr. Og når solen så kigger frem fra skyerne, kan du nyde godt af din trendy vindjakke til kvinder med uigennemtrængelig UV-beskyttelse. Udfoldelser under åben himmel går hånd i hånd med sublim vejrbeskyttelse.

En intelligent dame-windbreaker der tilpasser sig din krop og behov

Fleksible og strækbare vindjakker til damer med atletisk pasform og intelligent bodymapping harmonerer med din krops former og behov. Den specialsyede pasform leverer fri bevægelighed under intense aktiviteter og hverdagens alsidige indhold. Alt imens temperaturregulerende bodymapping på intelligent vis indkapsler og frigiver varme på de områder, hvor du har brug for det. Lad huden ånde og bevar et behageligt klima for din krop med din dame-windbreakers åndbare egenskaber og ultralette stof.

Detaljer der beskytter og gør hverdagen let

Beskyttende detaljer bakker op om din komfort under træning og hverdag. Vindjakker til damer med store hætter forhindrer regn og blæst i at finde vej til din hovedbund. Husk på, at langt størstedelen af din kropsvarme udledes gennem toppen. Længere rygstykker holder bagdelen tør. En klar fordel, når du er sprunget i cykelsadlen og er i fuld færd med at tilbagelægge dagens kilometer. Når du er så er nået frem til din ønskede destination, kan du på let og elegant vis pakke din vindjakke til damer sammen og placere den i tasken eller lommen.