alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sort · Windbreakers

 
[45]

Sorte vindjakker – perfekt til det danske vejr

Det danske vejr kan være mere end almindeligt svært at blive klog på, men på en våd eller blæsende sommerdag eller til forår og efterår kan vindjakker være den perfekt løsning. Kombinér den med en passende sweater, trøje eller T-shirt, og du vil kunne klare det meste triste vejr. Sorte vindjakker er altid cool og kan kombineres med det meste, du ellers måtte have i garderoben. Vindjakker indeholder dog ofte plastik for at være lette og regn- og vindtætte, men for at sænke miljøbelastningen kan der for eksempel være anvendt Primeblue-plastik, der skabt af Parley Ocean Plastic®, som er genanvendt plastik indsamlet fra strande og kystområder. Ripstop lavet af 100 % genanvendt polyester er en anden måde, hvorpå adidas forsøger at hjælpe med at beskytte vores omverden. Endnu er det ikke alt, som kan fremstilles af genbrugsmaterialer, men adidas arbejder frem mod at benytte flere og flere genbrugsmaterialer og på enhver måde sænke brugen af vores begrænsede ressourcer mest muligt.

Tryghed og fleksibilitet

Med en af vores sorte windbreakers kan du føle dig sikker, hvor for eksempel teknologi som WIND.RDY sikrer vind- og vandtæthed, så du kan holde varmen og samtidig forblive tør. De sorte vindjakker er også er skabt med funktioner, som sikrer, at de fortsat er åndbare. Her er også forskellige designs og pasformer, så du kan finde noget, som matcher din smag, behov og stil. Flere af de sorte vindjakker har det klassiske 3-Stripes eller Trefoil-logo i forskellige udførelser og placeringer. De fleste modeller har også høj krave og hætte til lige at give dig den ekstra beskyttelse, som er nødvendig i en god gang dansk regn og blæst. Selvom jakkerne her har sort som fællesnævner, så er der stadig variationer i farvetone og design, så du kan udtrykke din personlige stil og finde det, som bedst matcher din øvrige påklædning.