alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Tall hoodies

 
[7]

Tall hoodies til både træning, afslapning og alt derimellem

Hos adidas forstår vi godt de udfordringer og frustrationer, du har, når du er højere end den gennemsnitlige dansker og skal købe tøj. Hvor mange gange har du ikke stået i prøverummet med tøj, der bare ikke passer, men er alt for kort? Vi mener hos adidas, at alle har ret til at have lækkert og behageligt tøj på, der sidder perfekt – uanset højde og drøjde. Tall hoodies fra adidas er skabt specielt til dig, der er høj, så kys bare dine gamle, korte sweatshirts farvel og sig hej og goddag til din nye tall sweatshirt.

Masser af lækre styles

Du finder masser af skønne styles i vores udvalg af tall hoodies til både høje herrer og damer. Vi har de klassiske hættetrøjer med 3-Stripes, som er helt ideel, når du skal til og fra træningen og ikke vil fryse. Nå ja, og så er vores sweatshirts da også meget lækre at have på en afslappende søndag. Måske du er mere til en tall jumper i blød fleece? Det kan du selvfølgelig også få lige her. Fleecetrøjer er dejligt lune at have på både på en gåtur og efter træningen, når det er for køligt til T-shirt, men for varmt til at have jakke på. Mange af vores styles er lavet i materialer, der er klimavenlige, som eksempelvis genanvendt polyester, og vi arbejder også for at forbedre den globale bomuldsdyrkning.

Sweatshirts der sidder, som de skal

Alle vores tall hoodies sidder lige præcis, som de skal. De sidder til, hvor de skal, og der er bevægelsesfrihed, hvor du har brug for det. Vi tør næsten godt love dig, at uanset hvilken sweatshirt du køber, bliver den din nye favorit, og du kan godt regne med at komme til at tilbringe mange timer i den.