alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbehættetrøjer

 
[16]

Isolerende løbehættetrøjer gør løb i koldt vejr til en fornøjelse

Brænd igennem på løbestierne i vores klimaregulerende løbehættetrøjer. Isolerende COLD.RDY leverer varme til dit løb, når termometeret daler, mens teknologiens fugthåndterende egenskaber er ensbetydende med en løbehættetrøje, der lader din hud ånde. Du holder varmen, men kan altså samtidig komme af med den. Specialdesignede opslag med huller til tommelfingrene bringer de sidste varme fornemmelser til kolde hænder. Du er nu klar til at finde vej igennem alt slags vejr i dine lune adidas løbehoodies af blød bomuld eller genanvendt polyester.

Udfold dig frit iført løbe-hoodies med god pasform og stretch

Varm op med høje benløft og sprællemænd for siden at sætte i fuld firspring. Letvægtige løbehættetrøjer med gode snit støtter op om den frie bevægelse, så du oplever fuld opbakning til din sport, og så intet hindrer dig i at udøve den. Blid stretch og elastisk stof af elastan bidrager til de frie fornemmelser, mens den løse til mellem pasform er den perfekte balancegang og det perfekte fit til løb. Når så du har fået varmen, kan du uden tøven hive trøjen af. Lynlåsen er lige til at åbne.

De gode initiativer bragt til dig med bæredygtige adidas løbe-hoodies

Hop med på den grønne bølge, mens du finder vej igennem naturen i hastigt tempo. Primegreen er det bæredygtige stempel, der lader dig vide, at din løbe-hoodie består af et performance-materiale af genanvendt plastik. Better Cotton er det skelsættende samarbejde, der henter bæredygtig bomuld til produktionen og støtter op om producenternes vilkår. Genanvendt polyester er lig et reduceret forbrug af ressourcer og en reducering af emissioner.

Hætten, der fuldender din hoodie

Ingen hoodie uden hætte. Disse er tredelte og justerbare, så de bliver siddende, hvor de skal og kan justeres efter din hovedform. Det personlige fit betyder, at du kan kaste dig over de helt store armbevægelser vel vidende, at din hætte bliver på dit hoved. Sjip, hop eller løb for at give din hætte den ultimative test.