alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Rugby-hoodies

 
[2]

Dominer banen med strækbare og sømløse rugby-hoodies fra adidas

Gør dig klar til at indtage banen i selskab med dit team. Tiden er inde til en ultimativ dyst. Med bolden plantet i favnen finder du vej til modstanderens baglinje. Det afgørende Try er inden for rækkevidde. Du placerer bolden solidt bag linjen for dernæst at høste ros fra dine holdkammerater. Rugby er en robust og tempopræget kontaktsport, der stiller store krav til dine evner og fysiske formåen. Bevar fokus i de vigtige øjeblikke, og skab bedre resultater iført bløde, strækbare rugby-hoodies fra adidas. Primeknit er den sømløse og letvægtige teknologi, der leverer et sublimt fit og ekstra komfort til din sport. Rugby-hættetrøjerne bevæger sig symmetrisk med dig og støtter op om dine udfoldelser via det strikkede stof i ét – og det både på og uden for banen.

Selvsikre fornemmelser iført ventilerende og absorberende rugby-hættetrøjer

Pust ud, og træn igennem med rugby-hoodies tilsat intelligent bodymapping, som sørger for ventilering til de områder, der har mest brug for det. Teknologien gør overophedning til fortid. Føl dig tør og selvsikker med innovativ AEROREADY, der eliminerer gener fra fugt og sved. Det absorberende stof sætter ind og virker effektivt, når du skruer op for tempoet under kamp eller træning. Bevar de rare fornemmelser fra det øjeblik, du dribler ud af hoveddøren, indtager banen og finder vej hjem igen. Temperaturregulering og absorbering følger dig hele vejen.

Støt op om professionel rugby og naturens knappe ressourcer med en rugby-hoodie

All Blacks er professionel rugby, når det er bedst. Tag det newzealandske herrehold med dig, når du finder vej igennem træning og hverdag. En rå rugby-hoodie med teamets logo diskret placeret viser loyalitet og skaber kant til dit sporty outfit. Bæredygtige initiativer, der støtter op om og passer på naturens sparsomme ressourcer, følger med. adidas rugby-hoodies er fremstillet af genanvendt polyester og restmaterialer fra strande og kystområder.