alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Hættetrøjer til børn

 
[110]
Boys Originals Blå Camo-Print hættetrøjeBoys Originals Blå Camo-Print hættetrøje

Camo-Print hættetrøje

Boys Originals

1 / 3
Side:af 3

Vores børn fortjener da det bedste, også når det gælder hættetrøjer til børn

Hættetrøjer til børn er et af de større områder hos adidas. De er altid populære og vi har et bredt sortiment, både med og uden lynlås. Med vores børns fremtid i tankerne, og vores omgivelser i det hele taget, er en del af det polyester vi har benyttet genanvendt, ligesom vi benytter bomuld dyrket efter kravene fra Better Cotton Initiative. Altsammen for at nedsætte det aftryk vi sætter på planeten, samt give bomuldsarbejdere ordentlige forhold. Så du kan med god samvittighed vælge hættetrøjer fra adidas. Vi giver også både børn og unge mulighed for at klæde sig som deres forbilleder eller måske i en smart trøje med populære temaer og motiver for deres aldersgruppe.

Hættetrøjer til børn er populære til hverdagsbrug

Vores hættetrøjer er ikke bare populære i forbindelse med udøvelse af forskellige former for sport, som de selvfølgelig egentlig er skabt til. Deres friske udseende, genkendelighed og generelle komfort har gjort dem meget populære som nærmest grundelement i et barn eller en teenagers garderobe. Det er der naturligvis intet galt i og her er adskillige forskellige designs og pasformer, så de fleste kan få noget der falder i deres smag. Det gælder også uanset om man vil bruge den som en slags sweater eller om man vil bruge den mere som en jakke, med for eksempel en top eller t-shirt under.  

Der kan mixes og matches, nærmest i det uendelige

Udformningen af vores hættetrøjer til børn, er så de kan kombineres med nærmest alle mulige andre slags tøj. Du vil se professionelle svømmere bære dem når de kommer ind i svømmehallen til et stævne, men kan også se dem kombineret til helt andre formål, også som helt almindeligt hverdagstøj. Med udvalget fra adidas er du dækket godt ind, så der kan findes en lækker hættetrøje til lige nøjagtig det I mangler en til. Selv om disse trøjer er til børn er vi heller ikke gået på kompromis med kvalitet og udformning så de indeholder stadig samme funktioner til, for eksempel, åndbarhed.