alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Y-3 · Hættetrøjer

 
[8]

En Y-3 hoodie giver det bedste fra to verdener

Y-3 er hvad der opstår, når du forener det ypperste indenfor japansk modedesign med adidas' teknologi og erfaring. Her er det Y-3 hoodies designet af den anerkendte japanske modedesigner Yohji Yamamotos, og fremstillet med adidas' sædvanlige avancerede teknologier og tilgang til design. Her forenes design, funktionalitet og komfort i ét og samme produkt. Skabt så de fleste vil kunne finde noget, som passer dem. Her er et bredt udvalg af farver og snit, som ligger i tråd med Yohji Yamamotos stil og tanker. Samtidig har seriens Y-3 logo også typisk en fremtrædende placering. Alt sammen medvirker til at gøre disse hoodies til noget helt særligt og specielt. Her er også produkter med bomuld dyrket efter kravene fra Better Cotton-initiativet som skal sikre mere bæredygtig dyrkning og udvikling af bomuld. Trøjerne er fremstillet så de er bløde og behagelige, nogle af dem ekstra varme, så de kan bruges i den koldere del af året, uden at du skal have et ekstra lag tøj på.

Y-3 hoodie du kan føle dig afslappet i

Fælles før disse hoodies er, at de er skabt så du kan føle dig komfortabel og afslappet, med en effektiv hætte, som kan beskytte, når vind og vejr bliver lidt voldsomt. En Y-3 hoodie passer naturligvis perfekt med Y-3 underdele, men de kan sagtens passe med et par andre adidas leggings, sweatpants eller noget helt andet. Farverne og designet er skabt således, at det er nemt at kombinere på kryds og tværs, hvilket blot gør din Y-3 hoodie endnu mere brugbar end du måske umiddelbart havde troet. Skab din egen personlige stil og udtryk, ved at kombinere det bedste du kan få. Med Y-3 serien er du allerede ganske godt på vej til lige netop dette. Komfort og stil fra top til tå er her en nærliggende mulighed.