alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Sorte frakker

 
[29]

Smarte materialer giver sorte frakker til alt vejr

Jakkerne her er fremstillet, så de kan give beskyttelse mod både kulde, vind og regn. Windbreakere og regnfrakker er lavet så de er enkle have med, enkle lige at tage frem og få på og kunne pakke væk igen, når man skal ind eller vejret bliver bedre. De er også fremstillet på en måde, så der stadig vil være ventilation under dem og din krop stadig kan ånde. De mere varme jakker er lavet så de bedst muligt holder kulden ude og varmen inde, samtidig med at de giver beskyttelse mod den hårde vind som ofte følger med det kolde vejr.

Sorte frakker til både det casual og det mere sporty look

Blandt de sorte frakker finder du designs og funktionalitet til både hverdagen med indkøb, møder, cykeltur, eller hvad din hverdag nu byder på, men også mere sporty jakker, med egenskaber gearet til det aktive liv og sportslivet. Designmæssigt er her rigeligt at vælge mellem indenfor de forskellige kategorier, så du ikke bare kan finde noget der passer netop din situation, men som også passer din personlige stil og dine ønsker. Her er også både jakker med Trefoil eller 3-Stripes logoet som en del af designet. Både damer og herrer er dækket ind af de designs du ser her.

Længde som passer

De sorte frakker fås i forskellige længder, dels kan længden være afgjort af hvornår og hvordan du ønsker at bruge frakken, dels naturligvis af hvilken beskyttelse du behøver mod elementerne. Hvis intet taler i mod, kan det være en fordel med en lidt længere jakke, til koldere vejr. Da det giver en bedre beskyttelse og gør det nemmere for din krop at holde på kropsvarmen og beskytte de steder hvor der ellers typisk ville blive afgivet meget af den vigtige varme. Vores RAIN.RDY teknologi sikrer også beskyttelse mod elementerne på fornemste vis, samtidig med at vi kan benytte tyndt og let stof.