alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Frakker til damer

 
[49]
1 / 2
Side:af 2

Vi bringer dig gennem årstiderne med frakker til damer fra adidas

Ingen udfordringer er for store, så længe du er klædt på til omstændighederne. Frakker til damer er kollektionen, der bringer dig fra de lunere temperaturer til de bidende. Blæst, regn, kulde og slud er ingen hindring, så længe du er pakket ind i kraftig vind- og vandafvisende RAIN.RDY. Syntetisk isolering indkapsler varmen, mens store hætter holder hovedbunden tør. Nu kan vejret blot vise sig fra sine drilske sider. Lange snit beskytter store dele af kroppen, mens letvægtstof resulterer i frakker til damer, der giver rig mulighed for bevægelse og udfoldelse. Teknisk materiale i tre lag lader huden ånde, så du aldrig får det for varmt. Giv dig hen til innovation med frakker til damer, der er lige til at folde sammen og pakke af vejen.

Udtryk din person med frakker til damer i urbane looks

Det urbane look er klar til at indtage din garderobe og bringe dig fra hjemmet til gaden til byen. Skab kant med rå designs kombineret med et sporty appeal. adidas frakker til damer er dit nye uundværlige overtøj uanset årstid. Juster den løse pasform med remmer og snore. Resultatet er frakker til damer, der afspejler dine unikke former og udtrykker din person. Lev livet fuldt ud, og find glæde i alt slags vejr. Ingen grund til at blive indendøre, når nye teknologier og designs hænger klar på knagen. Styrk det unikke med enestående farver og Trefoil.

Understøt et aktivt liv i bevægelse

Få fornyet energi og velvære med et aktivt liv. Hold dig ikke tilbage, når der er mulighed for at få pulsen op. adidas frakker til damer er skabt til bevægelse. Raske gåture ad parkens snoede stier. Intense ture i cykelsadlen, hvor stængerne for alvor kommer på prøve, når der skal trædes i pedalerne. Hvilken aktivitet tiltænker du din nye frakke til damer? Det er dit liv og dit valg.