alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Frakker til herrer

 
[48]

Komfort løftet til et nyt niveau med beskyttende frakker til herrer

De bløde fornemmelser og beskyttende elementer løftet til nye skelsættende niveauer med frakker til herrer fra adidas tilsat kraftig vind- og vandafvisende RAIN.RDY samt modstandsdygtige og holdbare DWR-belægninger. De varme fornemmelser bevaret i ustadigt vejr med funktionel PrimaLoft®-polstring. Fyldmaterialet isolerer og beskytter mod våde og fugtige omgivelser via de vandresistente fibre. Nu kan du holde varmen på alle årstider i takt med, at du finder vej fra hjemmet til arbejdet til bybilledet i en alsidig frakke til herrer i stilrene og jordnære farver tilført et råt , sporty look. Lad de legendariske 3-Stripes følge dig over alt på din vej.

Naturen i fokus med frakker til mænd af bæredygtige principper

De gode fornemmelser og den rene samvittighed ført videre med bæredygtige frakker til herrer, der dyrker grønne initiativer via genbrugsfilosofien. Et betydeligt formindsket forbrug af naturens knappe og værdifulde ressourcer samt mindre udledning af skadelige emissioner i naturen opnået ved at basere materialevalget på brugen af genanvendte materialer. Gå all in med en trendy herre-parka bestående af 100% genanvendt polyester. Tøjindkøb er gjort simpelt og ansvarligt, så du kan fuldende garderoben med hjertet på det rette sted.

Funktionelle detaljer bakker op om det unikke i dig

En skarp sans for den enkelte detalje med en frakke til mænd tilsat funktionelle og rummelige lommer foran. Mobil, penge og nøgler opbevaret inden for rækkevidde og sikkert gemt af vejen med holdbare trykknapper og lynlåslukninger. Musik og telefonsamtaler ordnet på vejen med de smarte medieudgange tilført lommerne. Imiteret og aftagelig pelskrave, beskyttende hætte eller en innovativ funktion, der gør din frakke herre lige til at folde sammen og tage på ryggen, når behovet for tildækning ikke længere er til stede. Hvilke detaljer prioriterer du, når din nye følgesvend skal findes? Inspiration og nyeste trends leveret. Du træffer valget.