alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Originals · Frakker & Parkaer

 
[4]

adidas Originals frakker og parkaer - engang var de revolutionære, nu er de ikoniske

Løb, arbejde, skole, træning eller ekstra stil til hverdagen. Ligegyldigt hvad du skal og hvad dagen kræver af dig, giver adidas Originals frakker og parkaer dig lige det, du leder efter. De er skabt til at modstå elementerne. Vores vintage frakker kommer direkte fra vores arkiver, men er blevet opdaterede med vores nyeste teknologier. Vores kollektioner af frakker tørrer hurtigt, de er slidstærke og flere af vores high performance frakker er vandafvisende. Svedtransporterende teknologier holder dig tør hele dagen, også når din træning bliver intens. Selvom de holder fugten væk fra din krop, formår de stadig at holde regnen ude. De formede albuer sikrer optimal bevægelighed og komfort. Designet med smarte features får du en frakke, som står skarpt på gaden og som kan passes ind med resten af din garderobe. Vores jakker og parkaer med Formotion teknologi giver dig fuld bevægelsesfrihed. Hvis du leder efter adidas Originals frakker til de varmere måneder, holder vores jakker i polyester, fleece og dun dig afkølet, men holder samtidig vinden ude.

adidas Orginals frakker og parkaer - hold din stil skarp og din krop varm

Jakker i afslappet pasform giver dig klassisk street style coolness. Almindelig pasform sidder hverken for tæt eller for løst og er den perfekte middelvej. Skal du have en trofast hverdagsfrakke, har flere af vores kollektioner praktiske inder- og yderlommer, så du kan holde alle de vigtigste genstande tæt på dig dagen lang. Hvis du gerne vil holde dig rank og fremhæve dine former, vælg da en frakke med slank silhuet og bælte i taljen. Jakkerne i nylon er perfekte som overgangsfrakker, når vi bevæger os rundt i de skiftende skiftende årstider. Vælg den farvepalette som passer bedst til din personlige stil, fra grå til pangfarver. Vi har helt sikkert noget for dig.