alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af frakker og parkaer

 
[15]
Mænd Overtøj Med Gadestil Sort MYSHELTER RAIN.RDY parkaMænd Overtøj Med Gadestil Sort MYSHELTER RAIN.RDY parka

MYSHELTER RAIN.RDY parka

Mænd Overtøj Med Gadestil

Kvinder Overtøj Med Gadestil Grå Traveer RAIN.RDY parkaKvinder Overtøj Med Gadestil Grå Traveer RAIN.RDY parka

Traveer RAIN.RDY parka

Kvinder Overtøj Med Gadestil

Originals Guld 10K DNA jakkeOriginals Guld 10K DNA jakke

10K DNA jakke

Originals

Byd årstiden velkommen med adidas’ udsalg af frakker og parkaer

Bladene skifter farve. Sneen daler. Blomsterne springer ud. Alle årstider er smukke. I hvert fald hvis du er klædt på til at møde dem. Det er ikke længere et problem med adidas’ udsalg af frakker og parkaer. Vand- og vindafvisende RAIN.RDY holder dig tør og beskyttet. Nu er der ingen grund til at lade cyklen stå, når regnen slår mod ruden. Bløde andedun isolerer og giver varme til bidende vinterdage. Kast du blot vidtstrakte engle i sneen. En løs pasform er løsningen, som giver fri bevægelse. Videre til foråret og solen, der så småt får kraft. Intelligente designs gør det ligetil at pakke overtøjet ad vejen. Hav jakken på, eller hav den med dig. Elastiske bærestropper betyder, at du kan svinge overtøjet på ryggen. Forårsvejr er uforudsigeligt, men du kan nemt tilpasse dig vejrforholdene og de våde elementer med en stor justerbar hætte. Snør ind i livet for at opnå ekstra beskyttelse.

adidas’ outlet af frakker og parkaer støtter op om dine aktiviteter

Coach miniputterne på kølige forårsdage i en trænerjakke på tilbud. Gå den ekstra kilometer på de grå dage vel vidende, at din regntætte parka sætter dig et skridt foran regnen. Giv dig i kast med en sneboldkamp i selskab med adidas’ deals og rabatter. Dette outlet af frakker og parkaer støtter op om dine aktiviteter uanset årstid og vejr. Trendsættende designs ser fremad og tilbage. Tidligere tiders ikoner hyldes i en serie af camouflagemønstre og klassisk Trefoil på brystet. Rummelige parkaer i dæmpede farver dyrker den klassiske trenchcoat, men lader den genopstå i et nyt urbant design. Det perfekte look til lange gåture i naturen, men lige så perfekt til byens gader. Fuldend looket med en vandrestav eller varm kop kaffe til naturvandringen. Denne parka på tilbud sætter ingen grænser, men favner alsidigheden. Find din nye favorit til natur og byliv blandt adidas’ udsalg af frakker og parkaer.