alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Hockeyudstyr

 
[29]
Baseball kasket
Baseball 3-Stripes Twill kasket
adidas håndklæde, lille
AEROREADY 3-Stripes Baseball kasket
AEROREADY 3-Stripes Baseball kasket
VS.6 Black/Gold Holdall taske
VS.6 Black/Gold rygsæk
Estro.9 Black/Gold hockeystav, 93 cm
VS.6 Red/Grey Hockey Stick taske
VS.6 Black/Gold Hockey Stick taske
VS.6 Red/Grey Hockey stavpose
Fabela.8 Blue Tint hockeystav, 93 cm
Chaosfury.7 Gold/Black hockeystav, 93 cm
Youngstar.9 White/Green hockeystav, 81 cm
Fabela.5 Blue/White hockeystav, 93 cm
ChaosfuryKroma.1 Gold/Black hockeystav, 93 cm
VS.6 Black/Gold stavpose
OD Blue/White Pulse Hockey handske, medium
OD Black/Gold Hockey handske, medium
Chaosfury.5 Gold/Black hockeystav, 93 cm
Adigrip tape
VS2 hockeytaske
Adi Chamois Three-Pack tape
Lightweight Metal Badge Baseball kasket

Sving staven med dette kraftfulde hockeyudstyr fra adidas

Gå efter bolden denne sæson – eller bør vi sige pucken. Denne serie af alsidigt hockeyudstyr fra adidas lader dig jagte hockeybolde på nye og uovervindelige måder. Trapezformede skafter og ekstra krumning er de skarpe detaljer tilsat din hockeystav, som hjælper dig på vej, når det virkelig gælder på banen udendøre. Giv du den blot hele armen. Dette hockeyudstyr til udendørsbrug er fremstillet i kraftig og holdbart fiberglas, så du kan svinge staven med fuld styrke. Nu er du klar til en målfest uden lige. Dine modstandere må vist hellere tage sig i agt.

adidas’ hockeytilbehør beskytter dig mod omstændighederne

Lad ikke sol og sved hindre dig i at yde dit bedste på banen. adidas’ hockeytilbehør giver dig det ultimative værn mod de ydre omstændigheder. Hockeykasketter med AEROREADYTM absorberer aktivt fugt, når du skruer op for intensiteten i kampene. Brede skygger på kasketten eller et par superlette solbriller af polykarbonat er det beskyttende hockeyudstyr, som hindrer solen i at finde vej til dine øjne og ansigt. På skyede dage kan du nøjes med et elastisk hårbånd, som holder håret på plads. Nu har du fuldt overblik over banen. Sol, sved og hår kan blot komme an.

Pak alt, hvad du behøver, i disse rummelige hockeytasker

Hockeyudstyr fylder en del. Det er skam ingen hemmelighed. Det behøver slet ikke være et problem eller en udfordring. I hvert fald ikke, hvis du supplerer træning og kampe med de rummelige hockeytasker fra adidas, der er udarbejdet med de helt rette dimensioner, så du har rigeligt med plads til både hockeystave, træningstøj og andet hockeygear. Polstrede og justerbare remme giver dig store mængder af komfort, selv når tasken er ekstra tung. En god ruminddeling skaber overblik. Det mindre hockeyudstyr kan fyldes i de små lommer langs siden. Det større gear kan lægges i hovedrummet.