alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Vægtløftning · Accessories

 
[2]

Tilbehør til vægtløftning: løft jern med kvalitet på kroppen

Eksplosiv muskelstyrke. Du kan opbygge den ved at dyrke vægtløftning, som er en sport, der er så enkel at gå til, men som samtidig kræver så meget teknik. Du får den optimale støtte i form af tilbehør til vægtløftning, der klæder dig på til at kunne gå i gang med den populære sport, der nemt får dig til at stile mod konkurrencer og endnu tungere løft. Med dragt og sko på plads skal du bruge et par vægtløfterstrømper, som holder dine underben varme og beskytter, hvis du rammer ind i vægtstangen. Bliv klar til træk og stød. Tilbehør til vægtløftning klæder dig på til at kunne træne dig op til massive løft i alle de krævende bevægelser. Det er detaljerne, der fuldfører helheden, og sammenlagt opnås klimaks, når stang og vægt er hævet op i strakte arme. Vejen dertil opnås med adidas og tilbehør, der gør en mærkbar forskel.

Udstyr til vægtløftning – forstærker din træning

Olympisk niveau, nybegynder eller noget midt imellem. Vægtløftningstilbehør lader alle komme til fadet. Vægtløftning alene eller sammen med crossfit og andre sportsgrene. Du bestemmer selv, hvor du vil tage din træning hen. Med fødderne solidt plantet i gulvet i de rette vægtløftningssko og sportskalk på hænderne kan du godt gøre klar til start. De vabelresistente strømper er med til at holde komforten oppe, så du kan håndtere presset mod fødderne. Hos adidas er vi dybt fokuseret på at værne om miljøet og reducere ressourceforbruget ved blandt andet at byde på vægtløftningstilbehør i genanvendte materialer, så du kan løfte løs med bevidsthed for fremtidens klima. Ingen er i tvivl om dit tilhørsforhold, når du brøler og kæmper med at få vægtstangen op. Logoet er integreret på alt tilbehøret, så du kan inspirere andre til også at forfølge deres mål. Vi har din ryg gennem sved og tårer med vægtløftningstilbehør hele vejen til sejr.