alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Tennisudstyr

 
[57]
1 / 2
Side:af 2

Gå på tennisbanen med det helt rigtige tennisudstyr

De afgørende øjeblikke i tennissporten kræver mere end blot sko, shorts, T-shirt og en ketcher. Du bør også tænke på tennisudstyret, hvis du har ambitioner om at vinde den store pokal. På solrige dage kan det skarpe sollys blænde dig og resultere i en dårlig returnering eller serv. Hvis du bærer en solskærm, skærmer du af for solens stråler, samtidig med at din hovedbund nemmere kan afgive varme. Solskærmen er desuden fremstillet i et fugtabsorberende AEROREADY-stof, der holder dig tør gennem kampens mange partier. På andre dage, hvor solen ikke er fremme, eller du spiller tennis indendøre, kan du tage et tennispandebånd på eller et par svedarmbånd til at hjælpe dig med hurtigt at tørre sveden af panden. Herved undgår du at få sved i øjnene, lige før du server.

Tennisudstyr er også tennissokker i høj kvalitet

Dit benarbejde spiller en vigtig rolle, for at du kan komme i mål med dine ambitioner. Dine fødder er under hård belastning i løbet af en intens træning eller hård kamp. Hvis du vil undgå vabler, som typisk opstår ved høj friktion og meget fugt, bør tennissokker af høj kvalitet være en del af dit tennisudstyr. adidas tennissokker er fremstillet i et anatomisk Formotion-design, som højner komfort og pasform, selv når kampen er på sit højeste. Derudover har sokkerne åndbar polstring på føddernes særligt udsatte områder, hvor belastningen er størst. Du vil dermed opleve en effektiv støddæmpning, også når du skal løbe de hurtige bolde op. Sokkerne støtter din svang ved hjælp af kompression, og det føles, som om at sokkerne omfavner dine fødder uden at stramme for meget. Du får naturligvis også brug for en sportstaske at opbevare dit tennisudstyr i. Udover at kunne fungere som weekendtaske kan sportstasken også inkludere et separat skorum og indvendige rumdeling til våde ting som for eksempel håndklæde og badetøj.