alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

tasker

 
[430]
Vintage Airliner taske
4ATHLTS sportstaske, medium
Bæltetaske
Standards Designed to Move Training sportstaske
Essentials Logo sportstaske, extra small
Adicolor Classic rygsæk, small
Essentials Logo sportstaske, extra small
4ATHLTS Organizer
4ATHLTS Camper rygsæk
Terrex AEROREADY vandrerygsæk
Mini rygsæk
Essentials Logo sportstaske, medium
Adicolor Sling taske
Mini Bucket rygsæk
Essentials Logo sportstaske, extra small
adidas by Stella McCartney tote-taske
Adicolor Contempo Utility Messenger taske, lille
Running Gear lommetaske
adidas x Messi rygsæk
Rifta Messenger taske, large
Running Gear bæltetaske
4ATHLTS sportstaske, large
Trolleytaske, small
Power VI rygsæk
Adicolor Archive skuldertaske, small
Essentials Logo sportstaske, medium
Essentials 3-Stripes sportstaske, medium
Power VI rygsæk
adidas by Stella McCartney bæltetaske
Rygsæk
Y-3 Tech rygsæk
Power VI rygsæk
X-City Hybrid taske
Favorites sportstaske
Adicolor Classic bæltetaske
Endurance Packing System rygsæk
Power gymnastikpose
Adicolor Classic Festival taske
Camo rygsæk
Tiro Primegreen Bottom Compartment sportstaske, medium
RACKET BAG CONTROL 3.0
4ATHLTS sportstaske, medium
adidas by Stella McCartney Convertible bæltetaske
1 / 9
Side:af 9

Tasker der bærer dine fornødenheder med både stil og komfort

Er du typen, der bringer meget eller lidt med dig? Uanset hvad så fortvivl ikke, for adidas har tasker til både stort og småt – samt alt midt imellem. Træning, rejser eller trendy hverdagsbrug. Der er ingen begrænsninger, da fashion og funktion kombineres. Som iøjnefaldende markør og attitude kan du altid regne med vores logo, som prydmærke på taskerne. Derudover er farve- og formudvalg meget varieret. At gå tomhændet hjemmefra føles forkert. Derfor har tasker den praktiske funktion at opbevare og beskytte dine ejendele. En sportstaske til træning er et must. Taskerne har rummelige designs med plads til både sko, skiftetøj, håndklæde og tilbehør. Bær den i hånden i de praktiske stropper, eller over skulderen og nyd godt af en polstret skulderrem.

Tilbehør fra adidas er mange ting

Med former og størrelser for enhver aktiv person, sørger adidas for, at du har plads til både små og store pakkenelliker. Alsidighed er et af kodeordene. Du kan nemlig bruge din rygsæk til træning, sightseeing, skole eller alt mulig andet. Separate ruminddelinger sørger for, at dit beskidte og våde tøj er adskilt for sig selv. Derfor kan du også trygt have din bærbare computer med i samme taske. Mange tasker fra adidas er godt forsynet med lommer, net og stropper, så drikkedunk, nøgler, smartphone og andet kan opbevares på optimal vis. Samtidig med, at taskerne ofte er specifikt designet til sportsgrene som eksempelvis yoga, håndbold eller fitness, så kan de hver især med fordel bruges som hverdagstaske. Tag en yoga tote-taske med på shopping eller brug din bæltetaske som crossover. De seje retro gymnastikposer er også oplagte til lidt af hver. Brug dem til svømmetøj eller hvis ungerne skal på picnic eller lejrskole. Hos adidas finder du opbevaringsløsninger krydset med mode. Samtidig inddrager vi ofte overvejelser om miljø i designprocesserne. Derfor finder du også mange modeller fremstillet i genanvendte materialer.