alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Poloer

 
[219]
1 / 5
Side:af 5

Poloer med lige dele sport og formel

Hos adidas har vi altid fokus på, at sportstøj skal være funktionelt, smart og komfortabelt. Det er sortimentet med poloer et meget tydeligt bevis på. De lækre overdele bliver op til i dag stadig forbundet med polosport til hest og det britiske borgerskab som i 1920’erne. Men vores poloer bruges af alle – lige fra småbørn til unge og voksne. Signaturen er det mere formelle look i form af krave og knapper samt nogle gange en brystlomme. Det gør poloer meget anvendelige til både sport og hverdag. En tur på tennisbanen eller en anledning, hvor et semi-casual look er påkrævet – så træk trygt i en polo! Du kan selvfølgelig også iklæde dig de skarpe snit til alle mulige andre sportsgrene og begivenheder. Uanset hvad programmet byder på, så sørger adidas for, at du kan mærke komforten.

Casual og formel mødes

Poloen foldet ned i bukserne og et bredt bælte. Så er du klar til et restaurantbesøg eller et møde i et sporty og samtidig stilet look. Du kan også matche din smarte overdel med en sportsnederdel eller et par træningsbukser. De populære poloer gør sig ikke kun godt i fritiden og til hverdagsbegivenheder. På sportsbanen sørger de nyeste teknologier for, at du kan yde optimalt. Blødt isoli, svedtransporterende AEROREADY og genanvendte materialer er blot nogle af de ting, der skaber velvære. En vis procentdel elastan sørger samtidig for, at du opnår den perfekte strækbarhed. Det er helt essentielt, når du svinger en golfkølle eller en ketsjer. Eller hvis du padler, fisker eller alt muligt andet. Er du aktiv udendørs, så overvej poloer med UV-beskyttelse, eller ty til designs med WIND.RDY, så vind og vand holdes væk. De attraktive overdele er for dig, der vil fremstå atletisk og velklædt. Samtidig med, at du drager nytte af alle de tekniske fordele ved tekstilernes sammensætninger og snit. Farvepaletten er for alle og dermed er dit individuelle look sikret!