alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennispolotrøjer

 
[20]

Tennispolotrøjer for optimereret performance og styrke

Bag ved det ikoniske og stilrene Trefoil-logo finder du komplicerede teknologier. Gennem flere årtier har adidas designet tøj til tennisatleter, og denne erfaring kan mærkes i vores specialdesignede tennispolotrøjer. Hvad end du er veteran, professionel eller bare weekendentusiast, så kan du få alle fordelene ved adidas nyeste og mest innovative teknologier. I vores store udvalg af poloer til tennis finder du kølende materialer, mesh-paneler, der sørger for en øget bevægelsesfrihed, og et stilrent design.

Hold hovedet koldt, når kampen når sit peak

Når du skal samle energien og gøre klar til kampens skarpeste serv, har du brug for træningstøj, der ikke skuffer. Vores tennispolotrøjer er designet med vores mest innovative teknologier. De er designede til at holde din krop kølig, så du kan holde fokus på målet. Teknologier som adidas egen AEROREADYTM-teknologi leder fugten væk fra kroppen, hvilket øger komforten og hjælper med at regulere kropstemperaturen. Vi sørger for komforten, så din kamp bliver fri fra distraheringer.

Moderne og bæredygtige tennispoloer med et moderne tvist

Tennispolotrøjer i materialer som Primegreen er højtydende og slidstærke trøjer af bæredygtige materialer, så du kan få polotrøjer med moderne detaljer og god miljø-samvittighed. Kombineret med vores ikoniske Trefoil-logo på brystet får du klassisk sportswear, der oser af din dedikation til sporten. Vores tennistrøjer er lavet til vindere og inkluderer alt, som du skal bruge, for at give din modstander kamp til stregen. De fleksible materialer kombineres med mesh-indsatser, så du ikke bliver begrænset i din bevægelighed. Hvis du vil have ekstra synlighed på banen, kan du vælge tennispolotrøjer i iøjnefaldende farver, så alle ved, hvor du står. Er du mere til en monokrom og klassisk farvepalette, har vi designet polotrøjer i sorte, hvide og grå nuancer. Kombinér dem med vores højtydende tennisshorts og –nederdele, og spil et gennemført tennislook.