alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golfpoloer

 
[165]

adidas’ golfpoloer er inspireret af den klassiske og tidløse golfstil. Men vi har givet dem en makeover med vores nyeste teknologier og mest komfortable materialer.

1 / 4
Side:af 4

Træd ud på fairwayen med god miljøsamvittighed

Kan du slet ikke vente til weekenden, hvor du skal bruge alle de lyse timer på driving rangen eller fairwayen? Er du ligeså entusiastisk omkring din golf præstation som du er omkring din golf stil? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos adidas har vi i flere årtier skabt specialdesignet golftøj. Vi lader os altid inspirere af golfens ikoniske og tidløse silhuetter, men har givet vores kollektioner en teknisk opdatering gennem vores nyeste teknologier. Som en del af adidas’ ambition om at gøre en ende på verdens plastikaffald, finder du hos os et stort udvalg af golftøj produceret med bæredygtige og genanvendte materialer, så som adidas Primegreen.

Hold handicappet nede og energien oppe med adidas golfpoloer

Pak tidløse og komfortable items i din golftaske. Hos adidas stræber vi efter den perfekte kombination af stil og præstation. Det er vigtigt, at du føler dig lige så godt tilpas, som du ser ud. Med adidas golfpoloer får du et klassisk look, der nemt sammensættes med et par fleksible chinos eller klassiske shorts. Poloernes strækbare pasform sikrer, at du kan rotere overkroppen uden besvær. Ingen unødige detaljer, der kan distrahere.

Golfpoloer designet til alle typer spillere

Hvis du ikke vil give slip på den klassiske golfstil i hverdagen, kan du nemt integrere adidas golfpoloer i din hverdagsgarderobe. Vi har designet et bredt udvalg af poloer, til både kvinder, mænd og børn. Gå efter de skarpe farver, hvis du er på jagt efter i øjnefaldende look. Vælg en mere afdæmpet palette i grå, sorte og hvide nuancer, hvis du ønsker et klassisk og tidløst udtryk. Match din performancedygtige polo med vores fleksible underdele og optimerede golfsko, for et fuldendt look.