alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lyserøde sko

 
[189]
Pris
139 kr. - 1.599 kr.
1391599
1 / 4
Side:af 4

Klare statements iført trendsættende lyserøde sko med beskyttende egenskaber

Forkæl fødderne med en farve, der løfter og vender misundelige blikke. Et par trendy lyserøde sko er indbegrebet af wow-faktor og gåpåmod. Til dig, der ikke tøver i hverdagen. Til dig, der tør. Og til dig, der vil tilføre uovertruffen komfort til hvert enkelt skridt på løbestierne og i hverdagen. Til dig har adidas kreeret en samling af gavmilde og komfortable lyserøde sko, der kombinerer deres skelsættende appeal med den nyeste teknologi. Sublim stødabsorbering med spændstig Boost, hvor sidstnævnte generøst returnerer energi for hvert skridt. Led, knæ og fødder vil takke dig for de skånsomme og beskyttende egenskaber, når du finder vej gennem landskabet i moderat eller hastigt tempo.

Stabile skridt leveret, lugtgener afværget - ultimativ komfort med en lyserød sko

Bedre og mere sikre skridt iført et par lyserøde sko tilsat stabiliserende Torsion System. Teknologien skaber symmetri og samarbejde mellem forfod og hæl, så du får kontrol og blødere landinger. Primeknit er den innovative vævning og tekstiloverdel med et sublimt sok-lignende fit, der bringer komfort fra første møde. Den fastlåsende pasform støtter op og eliminerer ethvert behov for at gå dine sko til. Imens tager en indersål i OrthoLite® sig af lugtgener ved at hindre bakterier i at opstå. Sure tæer er fortid. De friske fornemmelser varer ved dagen igennem.

Forøget selvtillid og selvsikre skridt gennem hverdagens vekslende indhold

Et liv fuld af muligheder. Et par alsidige lyserøde sko fra adidas, der bakker op om dine fødder, uanset det indhold, du fylder i din hverdag. Fra intense og tempoprægede løbeture i naturens vekslende terræn til ugens fem dage til og fra arbejde. Fra de grønne omgivelser til byens indre puls og medrivende stemning og vibrationer. Dette stykke fodtøj kender ingen grænser med sine rene linjer, historiske 3-Stripes og varierende nuancer af lyserød. Sæt rammen. Krydr med indhold. Og træd ud i livet med nye mængder selvtillid.