alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Pink sneakers

 
[59]
1 / 2
Side:af 2

Pink sneakers: farvelade sender dig strålende af sted

Masser af knald på skoene. Det er en vedvarende trend. Supercool og fedt ser det ud, når et friskt sportslook holdes oppe af et par pink sneakers. Du kender pink som girly og sukkersød. Men vores talrige nuancer spænder over noget for enhver lyserød smag. Børn, kvinder og mænd – alle kan pifte looket op med et par pink sneakers. Vores innovative såludviklinger sender dig topklar afsted til sport. Boost-såler sender returenergi tilbage, så du får et ekstra skub på løbeturen. Åndbart Primeknit på overdelene er din sok-lignende pasform, der tilpasser sig til perfektion. Pink sneakers til alle dine sportsgrene med hop involveret. Basketball, håndbold eller volleyball. Bounce-innovationen i sålerne bidrager med ekstra springkraft, der sætter modstanderen af med blokeringer, skud og rebounds. Stå fast på dine fødder med eminent greb fra Continental™-såler, når du indtager terrænerne med sikre skridt.

Pink løbesko: sprudlende fodtøj til hverdag og sport

Bæredygtigheden er i top med vores bevidste miljøfokus. Primeblue og Primegreen er genanvendte plastmaterialer, som sørger for reducering og eliminering af nyt plastic. Havaffald bringes til live og bruges effektivt, så du kommer frem i verden i pink sneakers med ekstra mening. Optimeret støddæmpning gør løbeturen ekstra komfortabel med mindskning af vibrationer i led og muskler, som i sidste ende betyder reduceret restitutionstid. Pink sneakers er en fantastisk farvekontrast på dit outfit. En farve, der giver en ekstra energiindsprøjtning. Match dem med hverdagstøj som jeans og chinos, eller brug dem fuldt ud til løbesport sammen med tights og løbejakke. En modig og moderigtig farve. Pink er lig med åbenhed og afprøvning af nyt. Lige fra den mørke pink over i det rødlige til den helt lyserøde og over i den hvide farveskala. Der er garanti for fest og farver, når du kommer i overhalingsbanen i dine lysende sko.