alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sportssolbriller til kvinder

 
[17]
Pris
999 kr. - 2.799 kr.
9992799

Hold blikket på målet med sportssolbriller til kvinder

Find din indre atlet frem, og test dine grænser. adidas sportssolbriller til kvinder sikrer, at du kan holde fokus på det vigtigste: dine mål. Med overlegen holdbarhed, slidstyrke og beskyttelse får du solbriller, der er specialdesignede til netop din sport. Hvad end du er bidt af løb, vandring, golf eller vil have det perfekte par allround-solbriller, så har adidas designet et par til dig.

Lad ikke vejret stå i din vej

Når det kribler i fingrene efter at hoppe op i sadlen eller teste dit sving på fairwayen, støtter adidas op om din passion. Især hvis du dyrker udendørssport, har du brug for tøj og accessories, der tillader træning i al slags vejr. Med adidas' sportssolbriller til kvinder er der ingen begrænsninger. Vi har designet ventilerende sportssolbriller, der ikke bare holder solen væk fra øjnene, men også sikrer optimal komfort i varmen. Når du får sved på panden, hjælper ventileringshullerne med at holde duggen væk fra brilleglassene. Nyd dit skarpe udsyn og det tætsiddende design. Alle vores sportssolbriller er designet i lette og slidstærke materialer, så du nærmest ikke ænser, at du har dem på. Materialer som polykarbonat og sprøjtestrøbt TR90-plast kombineres med skridsikre kontaktpunkter, så brillerne bliver siddende, hvor de skal.

Stilsikre sportssolbriller med ægte 3-Stripes-vibes

Vores solbriller bærer alle sammen adidas’ ikoniske Trefoil-logo på brillestellet. Denne lille detalje gør en stor forskel. Med mere end fem årtiers erfaring inden for design af accessories og tøj til atleter er adidas synonym med passion, fart og performance-dygtigt design. Vores sportssolbriller er klar til konkurrence med designs med hurtigt reagerende brilleglas og justerbare næsepuder, der er med til at sikre både udsyn og pasform. Selvom solbrillerne alene ikke kan vinde kampen for dig, så hjælper de dig med at holde dit fokus.