alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svømmebriller

 
[15]

Briller til klart udsyn i vind, vand og alt slags vejr

Når svømmebassinet igen kalder på dig. Når det er tid til at springe i og for en stund glemme hverdagens stress og jag. Det eneste, der eksisterer, er dig og vandet omkring. Det forfriskende kølige vand, der vækker din krop, og hvis modstand sætter gang i dine muskler. Det her er din tid. Tidspunktet, hvor du kan fokusere på at pleje krop og sind og lukke alt andet ude. Kun det bedste er godt nok til dig i din kvalitetstid. Derfor er adidas briller lavet af gode materialer som 100% sprøjtestøbt polykarbonat. ANTIFOG-finish forhindrer dug i at sætte sig på brillen, så du undgår unødige gener, når du er i gang med din favoritsport. Foretrækker du havet eller et udendørsbassin, når der skal tages svømmetag og kroppen skal plejes? Ingen problemer. Flere sportsbriller er lavet med UV-beskyttelse, så solens stråler aldrig forhindrer dig i at yde dit bedste. Funktionalitet, kvalitet og komfort er i højsædet, så du kan hellige dig din sport 100%. 

Sportsbriller med funktionelle detaljer og trendy designs

Få et par briller med perfekt pasform. Justerbare dobbeltstropper bagpå gør det muligt at tilpasse brillen efter din hovedform, mens det justerbare næsestykke omslutter på fin og komfortabel vis. Velvære i fokus, så du kan fokusere på, hvad der er vigtigt. Brillens brede udsyn betyder, at du nemt og bekvemt kan holde øje med, hvad der foregår omkring dig i bassinet. Orientering er vigtigt, når du svømmer. Både når det kommer til bassinets skarpe kanter og andre, der er i færd med at nyde vandet på samme tid som dig. En sportsbrille med bredt udsyn sætter dig ud over den forhindring, så du kan give dig hen til din sport og være tilstede. De mange innovative designs og trendy farver tilfører dig et professionelt look. Med en sportsbrille fra adidas løftes dit badeoutfit til nye dimensioner, og du får det skarpe look, der er en professionel værdig.