alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svømmebriller

 
[18]

Svømmebriller til fuld orientering under vand

Røde og sviende øjne var en fast del af svømmesportsverdenen. Lige indtil svømmebriller blev opfundet for mere end 100 år siden. Du kan undgå klorvand eller saltvand i øjnene, når du svømmer ved at beskytte øjnene. Svømmebriller er din garanti for udsyn og navigation i vandet, så du ikke rammer ind i banemarkeringen eller kanten i bassinet. Hos adidas klæder vi alle svømmere på – lige fra den professionelle i topform til hobbysvømmeren. Vi gør selvfølgelig alt for, at du skal opnå den perfekte pasform. Derfor er svømmebriller designet med justerbare stropper, så du selv kan indstille til din størrelse. Bløde gummikanter omkring glassene sørger for, at brillerne holder tæt, så vand ikke siver ind. Gummiet har også den fordel, at du undgår skarpe plastikkanter mod huden samt røde mærker. Næsestykket kan selvfølgelig også justeres, så alt kan tilpasses dit ansigt. Du kan også vælge et par briller med flere forskellige næsestykker, så de kan bruges af flere i samme familie.

Badebriller til både inde- og udesvømning

Ligesom vind giver cyklisten modstand, giver vand svømmeren modstand. Derfor er svømmebriller modelleret i ergonomiske og vandmodstandsregulerende former. Til konkurrence kan du med fordel vælge et par svømmebriller med udvidet synsfelt. De specialvinklede glas giver dig nemlig en bedre fornemmelse for, hvad der sker til siderne. Anti-dug belægninger er naturligvis også en del af adidas svømmebriller. Så du kan slippe af med fugt og forstyrrende dug, der hæmmer udsynet. Hvis belægningerne slides, kan du til hver en tid sprøjte et nyt lag på. Swim-run, triatlon eller blot fritidssvømning i det fri. Vandet kan nydes hele året rundt. Du kan slippe for den blændende sol i øjnene ved at vælge svømmebriller med spejlreflekterende overflader, så du har frit syn selv i højt solskin. Både børn og voksne bliver klar til svømning med adidas, så indled badesæsonen med frit blik under vand!