alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Børnebriller

 
[3]

Børnebriller i pasform hvor de yngste kan være med

En tidlig svømmekarriere igangsat, eller hyggeture med venner og familie. Der er altid plads til en dukkert med alverdens vandmuligheder i det danske land. Små vandhunde er ikke til at trække op af bassinet igen og man forstår nemt hvorfor. Timevis af sjov og motion er lige sagen – især når udstyret er i top. Børnebriller er svømmebriller til familiemedlemmer med de nyeste dåbsattester. Et klart udsyn og fuld navigering giver barnet tryghed i våde elementer. Hvad gemmer sig under overfladen? Det er spændende og lærerigt med frit skue til havbunden, hvadenten det er til danske krabber og muslinger, eller udlandets eksotiske koralrev. Børnebriller er svømmetilbehør, der på komfortabel vis kan indstilles præcis til barnets størrelse. Næsestykket kan ligeledes justeres og der er perfekt pasform hele vejen rundt. Vuggestue, børnehave eller skole. Der er børnebriller til alle, så der kan bades og svømmes med frit udsyn i elementerne.

Børnebriller højner svømmekomforten markant

Et 180-graders udsyn. Hvad mere kan børn ønske sig. Der er dømt optimal udsigt, når det næste svømmetag skal udføres. Eller når der skal plaskes og leges uden at få saltvand eller klorvand i øjnene. Solens stråler er ingen hindring for at komme fremad i vand. Børnebriller med UV-beskyttelse er et værn mod solens stråler og mindsker risikoen for trætte øjne. Anti-dug-overflader på glassenes indersider er med til at skærpe udsynet, så fugt minimeres. Børnebriller fra adidas klarer skærene og børn bliver mere trygge, når vand undgås i øjnene. Tre, to, en og hold dig for næsen og under vandet. Eller lær ungerne at bruge næseklemme, ørepropper og badehætte. Der er lagt op til banesvømning under tidtagning samt hygge og sjov. Børnebriller er grundtilbehør til svømning og der er garanti for stolthed, når børn står klar til udspring fra skamlen - inspireret af deres idoler.