alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sommertøj

 
[1335]

Dyrk de grønne principper med sommertøj fra adidas

Alle årstider er smukke, men der findes nu ikke noget bedre end de varme måneder. Når de høje temperaturer melder sig, gør vi dig klar med kollektionen af åndbart sommertøj skabt på baggrund af bæredygtige principper. Udledningen af emissioner og reducering af ressourcer er i højsædet med brugen af genanvendte materialer. ECONYL® er garn spundet af fiskenet og rester af nylon, mens genanvendt polyester ligeledes finder vej til produktionen af sommertøj. Better Cotton-initiativet er din garant for kvalitetsbomuld, der går aktivt ind i kampen for den globale bomuldsdyrkning og støtter op om producenters arbejdsvilkår. Klæd dig på fra top til tå i bæredygtigt sommertøj, og bliv klar til sol, strand og udendørstræning.

Sommertøj med sublim fit til aktive dage i det fri

Hold dig afkølet under workouts med over- og underdele i svedtransporterende stof. Ventilationen er i top. Sved og fugt afledes fra huden, så du kan give dig hen til din træning under åben himmel. Du dikterer pasformen. Alt fra tætsiddende til løs. Hop i bølgen blå med badetøj, der komplimenterer dine former og støtter op de rette steder. Badetøjets tætsiddende fit gør delene ideelle til sportslige udfoldelser som beachvolley, surfing og løb. Gode snit giver fri bevægelighed og følger din krops linjer. 50+ UV-beskyttelse forhindrer kedelige forbrændinger i at opstå. Hindringer elimineret med sommertøj fra adidas, så du kan koncentrere dig om din sport.

Stik fødderne i retro inspireret fodtøj

Et glædeligt gensyn med ikoniske modeller. Kollektionen af sommertøj omfavner de udødelige klassikere og giver dig retro-badesandaler med 3-Stripes og Trefoil. Solide såler og trædepuder forhindrer stød og leverer en superblød fornemmelse. En letvægtig EVA-mellemsål resulterer i fodtøj, der aldrig tynger. Bevar den lette følelse dagen igennem. Blødt tekstilfor smyger sig om din fod og øger komforten. Sommerlandskabet kan nu indtages i ægte retro-stil tilsat banebrydende teknologier og moderne principper.