alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Babyer og børn 1-4 år

 
[434]
Athly V 3-Stripes badedragt
Trefoil T-shirt
Crew Sweatshirt sæt
Altaventure Sport Swim sandaler
Altaswim sandaler
Tensaur Run sko
Adicolor SST træningsdragt
Grand Court Lifestyle Hook and Loop sko
Trefoil Shorts and T-shirt sæt
Adicolor SST træningsdragt
Minnie Mouse Grand Court Elastic Laces and Top Strap sko
Grand Court Lifestyle Court Hook-and-Loop sko
NMD 360 sko
Runfalcon 2.0 sko
Trefoil Shorts and T-shirt sæt
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop sko
Hoops sko
Run 70s sko
adidas x Disney Mickey Mouse joggingsæt
Adicolor Hoodie sæt
Tensaur Sport Training Hook and Loop sko
adidas x Disney Mickey Mouse joggingsæt
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop sko
Hoops sko
Racer TR21 sko
Closed-Toe Summer Water sandaler
Graphic Collab SST sæt
Trefoil Shorts and T-shirt sæt
adidas x LEGO® Sport Pro sko
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop sko
Originals Flex sko
Hoops sko
Tensaur Sport Training Hook and Loop sko
adidas x Disney Mickey Mouse sommersæt
Samba OG sko
Trefoil T-shirt
Trefoil T-shirt
3-Stripes badebukser
adidas Racer TR x LEGO® sko
Rygsæk
Crew Sweatshirt sæt
OZWEEGO sko
3-Stripes badebukser
1 / 10
Side:af 10

adidas til babyer og børn 1-4 år - små puslinge med højt aktivitetsniveau

Lige fra baby kommer til verden og resten af livet - adidas er med fra start til slut. Fleksible babyer og småbørn har det bedst med komfort og blødhed om kroppen. Tøj, sko og tilbehør fra udvalget af adidas til babyer og børn 1-4 år gør de yngste poder sportsklar. Elastiske materialer lader dem træne motorik og balance, så babyer kan rulle og kravle, mens 1-4-årige kan stå, gå og løbe sig gennem livets første år med leg og træning. Fra familiefoto til holdfoto og vuggestuebilleder. adidas-logoet er altid repræsenteret på den ene eller anden måde, når poderne er iklædt sportsmærket. Det er både forældre og børns foretrukne sportstøj, som forener mode og funktionalitet. Med kollektionen adidas til babyer og børn 1-4 år er der skabt et univers til energiske småfolk. Friske farver og velkendte figurer og mønstre motiverer til masser af børnevenlige aktiviteter.

adidas til babyer og børn 1-4 år – de yngste er ofte de største fans

Alt det ydre er designet efter nutidens smag, så dine børn kan være med på beatet fra start. Fordelene er naturligvis mere end design og attitude. De bedste teknologier er nemlig integreret i kollektionen adidas til babyer og børn 1-4 år. Undgå et koldt og fugtigt barn, når han eller hun er aktiv. AEROREADY er med sin svedtransporterende effekt skabt til at holde kroppen tør. Andre goder er også i vente, ikke mindst bæredygtighed, der sender børn ind i en miljøvenlig fremtid. Klæd babyer og børn på med kollektionen fra adidas i økologisk bomuld. Eller nyd godt af Primegreen og 100 procent genanvendt polyester uden produktion af ny plastik. Bløde og velsiddende materialer giver dine børn den bedste start på sportslivet, samt i fritiden og hverdagen, hvor de vil elske at tumle rundt i adidas og mange af samarbejdsprodukterne, hvad enten det er LEGO® eller ©Disney.