alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Tøj til babyer og småbørn

 
[650]

adidas tøj til babyer og småbørn er designet til børn i bevægelse. Find kjoler, træningssæt, overtøj eller heldragter med virkelig god pasform og lavet i materialer, som giver plads til masser af leg og tumlen.

Adicolor Crew sæt
Adicolor SST træningsdragt
Adicolor SST træningsdragt
Manchester United 22/23 Home minisæt
Adicolor SST træningsdragt
Adicolor Crew sæt
Adicolor SST træningsdragt
Crew Sweatshirt sæt
Future Icons heldragt
Graphic Logo Crew sæt
Future Icons 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Adicolor Hoodie sæt
Woven sæt
Adicolor Hoodie sæt
Adicolor Hoodie sæt
Real Madrid 22/23 Mini tredjesæt
Camo SST sæt
Graphic Logo Crew sæt
Camo SST sæt
Adicolor SST træningsdragt
Badge of Sport joggingdragt
Adicolor Hoodie sæt
Graphic Crew sæt
Adicolor SST træningsdragt
Future Icons 3-Stripes Tapered-Leg bukser
Athly V 3-Stripes badedragt
Crew Sweatshirt sæt
Sereno træningsdragt
Adicolor Crew sæt
Animal Print SST sæt
Manchester United 22/23 Baby hjemmebanesæt
Real Madrid 22/23 Mini hjemmebanesæt
Trefoil Shorts and T-shirt sæt
3-Stripes Tricot træningsdragt
Adicolor SST træningsdragt
Manchester United 22/23 Mini tredjesæt
Manchester United 3-Stripes Baby joggingdragt
Adicolor Hoodie sæt
Solid Small Logo badedragt
adidas x Disney Daisy Duck Crew sweatshirt
Adicolor tights
3-Stripes Team træningsdragt
Sweden 22 Mini hjemmebanesæt
1 / 14

Tøj til babyer og småbørn som vil frem i verden

Tøj til små poder, der vokser og er ved at opdage verden, skal være rart at have på og det skal kunne holde til lidt af hvert. Samtidig gør det naturligvis heller ikke noget, at tøjet er pænt og kan bruges ved forskellige lejligheder hjemme eller i børnehaven. adidas’ tøjlinje til de mindste er netop udviklet til babyer og småbørn, som er i konstant bevægelse. De små har brug for robust tøj, der kan holde til en travl hverdag, hvor der skal både kravles, løbes, hoppes, tumles og gås. Udenfor såvel som indendørs. Det kræver solidt tøj i gode materialer, når de små vil frem i verden.

Sparkedragter til babyer og joggingsæt til småbørn

adidas designer tøj til babyer og småbørn, som giver plads til en aktiv hverdag. Til de helt små finder du for eksempel vores funktionelle og supersmarte heldragt eller sparkedragt. Den er fremstillet i det blødeste genanvendelige fleece og med en pasform der gør dragten rar at have på kroppen uanset om den lille ligger stille eller er i bevægelse. I vores alsidige sortiment til børn finder du også klassiske træningssæt eller joggingtøj, som til forveksling ligner vores linje til voksne. De lækre joggingsæt, som består af sweatpants med enten sweatshirt eller den ikoniske træningsjakke, er dog tilpasset de små kroppe og gør det nemt at være aktiv og smart på én gang.

Sportswear til unge atleter

adidas tøj til babyer og småbørn er en alsidig kollektion af både smart og praktisk børnetøj designet til at være funktionelt og komfortabelt. For eksempel er vores flotte kjoler fremstillet i blødt bomuld, der gør dem rare at have på og føles godt på kroppen, når man leger. Den smarte knaplukning på skulderen gør det nemt for forældrene, når kjolen skal af og på. Du finder også adidas-tøj til de mindste, som er særligt beregnet til at dyrke sport i. Her er for eksempel lækre fodboldsæt til den nyudklækkede sandkassespiller eller smart badetøj til svømning. Du finder al adidas tøj til babyer og småbørn i alverdens fede farver og mønstre med flotte prints og motiver.