alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Babysko og booties

 
[220]

adidas sko til babyer og småbørn er designet til små børnefødder i bevægelse. Komfortable og bløde sko til småbørn skal give støtte og beskyttelse til voksende fødder. Køb sko til babyer og småbørn online med det samme.

Tensaur Run sko
Runfalcon 2.0 sko
Duramo 10 sko
Run 70s sko
Superstar sko
Hoops sko
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop sko
FortaRun Sport Running Elastic Lace and Top Strap sko
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop sko
Superstar sko
Disney Superstar 360 sko
adidas NMD 360 x LEGO® sko
NMD 360 sko
Runfalcon 2.0 sko
Grand Court Lifestyle Hook and Loop sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
Stan Smith sko
Racer TR21 sko
Tensaur Sport Training Hook and Loop sko
adidas x Disney Advantage Muppets Hook-and-Loop sko
Disney Superstar 360 sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
Grand Court Lifestyle Hook and Loop sko
Run 70s sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
FortaRun Elastic Lace Top Strap Running sko
Continental 80 sko
Run 70s sko
Samba OG sko
Altaventure Sport Swim sandaler
Runfalcon 2.0 sko
Run 70s sko
Superstar sko
adidas Racer TR x LEGO® sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
NMD 360 sko
Runfalcon 2.0 sko
adidas x LEGO® Racer TR sko
Altaventure Sport Swim sandaler
adidas x Disney Racer TR21 Toy Story Woody sko
Forum Low sko
FortaRun Double Strap Running sko
adidas x LEGO® Sport Pro sko
1 / 5
Side:af 5

Babysko er den bedste start for små fødder

Verden skal udforskes. Der skal kravles og rulles rundt, når den 0-1-årige giver den gas på gulvet. Babysko fra adidas forsøder babylivet med specialdesignet fodtøj til de mindste fusser i familien. De kan lige så godt vænne sig til, at man aldrig går ned på kvalitet. Babysko i sporty designs tager optimalt vare på små fleksible fødder, der til stadighed udvikler sig i fuld fart. Vi er stolte af at hjælpe dit barn på vej i livet. I første omgang i processen med at komme op at stå og holde balancen og naturligvis i det videre forløb, når de første skridt skal tages. Små miniaturesko er cute-factor gange uendelig, for hvem kan stå for de lækreste små sneakers til babyer? Fleksible såler, der tilpasser sig babys fodbevægelser, og masser af støtte og stabilisering, som guider de kære små fremad dejligt komforabeltt.

Babytrainers er fodtøj der vækker smil og inspiration

Du kender dem alle fra din egen skokollektion eller som dine store børns yndlingssko. adidas babysko er nemlig bittesmå udgaver af tidernes klassikere til fremtidens nye styles. Gazelle med ruskindsoverdele og et bredt farveudvalg, Superstar med læderoverdele og tå-kap, Stan Smith med prikket 3-stripes og masser af andre fede babysko. Linjen er lagt fra barnsben, så den høje kvalitet kommer ind med modermælken. Slip-on-konstruktioner er et hit på de små børnesko, da de bliver nemme at tage af og på. Især for dig, som forælder, indtil de kære små selv er klar til snørebånd og velcroluk. Sure tæer i saftevand er der ikke noget af. Til gengæld er der OrthoLite®, der med antibakteriel virkning, holder skoene lugtfri. Kombiner de fine babysko og med tilhørende joggingsæt. Et sportsklædt barn leder op til en aktiv livsstil, og når de lærer det helt fra starten, er kimen mod sportstalentet plantet.