alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Babysko og booties

 
[76]
adidas sko til babyer og småbørn er designet til små børnefødder i bevægelse. Komfortable og bløde sko til småbørn skal give støtte og beskyttelse til voksende fødder. Køb sko til babyer og småbørn online med det samme.
1 / 2
Side:af 2

Babysko er den bedste start for små fødder

Verden skal udforskes. Der skal kravles og rulles rundt, når den 0-1-årige giver den gas på gulvet. Babysko fra adidas forsøder babylivet med specialdesignet fodtøj til de mindste fusser i familien. De kan lige så godt vænne sig til, at man aldrig går ned på kvalitet. Babysko i sporty designs tager optimalt vare på små fleksible fødder, der til stadighed udvikler sig i fuld fart. Vi er stolte af at hjælpe dit barn på vej i livet. I første omgang i processen med at komme op at stå og holde balancen og naturligvis i det videre forløb, når de første skridt skal tages. Små miniaturesko er cute-factor gange uendelig, for hvem kan stå for de lækreste små sneakers til babyer? Fleksible såler, der tilpasser sig babys fodbevægelser, og masser af støtte og stabilisering, som guider de kære små fremad dejligt komforabeltt.

Babytrainers er fodtøj der vækker smil og inspiration

Du kender dem alle fra din egen skokollektion eller som dine store børns yndlingssko. adidas babysko er nemlig bittesmå udgaver af tidernes klassikere til fremtidens nye styles. Gazelle med ruskindsoverdele og et bredt farveudvalg, Superstar med læderoverdele og tå-kap, Stan Smith med prikket 3-stripes og masser af andre fede babysko. Linjen er lagt fra barnsben, så den høje kvalitet kommer ind med modermælken. Slip-on-konstruktioner er et hit på de små børnesko, da de bliver nemme at tage af og på. Især for dig, som forælder, indtil de kære små selv er klar til snørebånd og velcroluk. Sure tæer i saftevand er der ikke noget af. Til gengæld er der OrthoLite®, der med antibakteriel virkning, holder skoene lugtfri. Kombiner de fine babysko og med tilhørende joggingsæt. Et sportsklædt barn leder op til en aktiv livsstil, og når de lærer det helt fra starten, er kimen mod sportstalentet plantet.