alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Udsalg af jakker

 
[377]
Pris
111 kr. - 3.225 kr.
1113225
1 / 8
Side:af 8

Hold varmen med adidas’ udsalg af jakker

Årets kolde måneder kræver bare lidt mere. Lidt mere varme. Lidt mere beskyttelse. Lidt mere komfort. adidas’ udsalg af jakker nøjes dog ikke bare med at give dig lidt mere – og det til trods for gode deals og rabatter. Gavmildheden er stor og tager form af sublime varmegivende og beskyttende egenskaber. Bløde andedun er den ultimative makker, når sneen daler, og frosten melder sin ankomst. WIND.RDY er den uundværlige teknologi i blæsevejr. Spring du bare på cyklen. Det vind- og vandafvisende finish tager fra, når du træder til. Når så du har fået varmen i sadlen, kan du glæde dig over at være iklædt en åndbar jakke på tilbud, som lader huden ånde.

Et outlet af jakker til den lune og lyse tid

Er der så småt ved at være forårsfornemmelser i luften? Solen siger ja, men blæsten gør dig i tvivl. Pak dig ind i en beskyttende windbreaker fra adidas outlet af jakker. Når solen så tager rigtigt fat, kan du på let vis pakke jakken i tasken. Tag den på, eller tag den med dig. Valget er dit, når du finder vej gennem hverdag og bybillede. En trendy vest giver fri luft til armene, men holder overkroppen varm. Et længere rygstykke bagpå forhindrer kold luft i at trænge ind. Et perfekt match til de dage, hvor det er lige ved at være sommer – og så alligevel ikke helt.

Din jakke - dit udtryk

Moderne og urbane looks fragter dig fra vandrestierne til byens gader. En retro-inspireret jakke genopliver 90’ernes ikoniske modeller og vidner om din hang til det klassiske. Fanbaserede præsentationsjakker viser, hvad du tror på. På hverken banen eller gaden kan de være i tvivl om din loyalitet og støtte til de store klubber. Fra de rene linjer og dæmpede udgaver til de spraglede mønstre og iøjnefaldende farver. Det er din jakke og dit udtryk. adidas’ udsalg af jakker giver dig blot noget at vælge iblandt.